Cabinetul de avocatura Radu Comanac s-a extins la nivel national

0
820

Prin reteaua sa de parteneri, Cabinetul de Avocatura Radu Comanac asigura in prezent servicii juridice la nivel national. Sediul central este in Bucuresti, iar birourile teritoriale partenere sunt situate in Bacau, Cluj, Constanta si Dolj.

Am luat aceasta decizie de a ne extinde teritorial, intrucat dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostri. in ziua de astazi, pentru un antreprenor sau pentru un manager din cadrul unei companii, accesul la informatie si viteza de reactie in fata problemelor intampinate pot face diferenta intre reusita si esec. Totodata, intr-un mediu care aduce provocari permanente, solutia succesului inseamna concentrare pe afacere. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, noi avem grija ca micile inconveniente sa ramana… mici”, a declarat Radu Comanac, avocat titular.

Avand o echipa multidisciplinara de avocati, Cabinetul de Avocatura Radu Comanac ofera consultanta si asistenta juridica de specialitate in urmatoarele arii de expertiza: drept comercial, drept societar, dreptul muncii, real estate, litigii, drept penal comercial, asociatii si fundatii, drept administrativ si fiscal.

Este stiut faptul ca parteneriatele cu oameni competenti conduc la rezultate impresionante si performanta in business. “Oferta noastra se adreseaza in special antreprenorilor si managerilor care inteleg ca atingerea obiectivelor propuse se poate realiza mai bine si mai repede prin colaborarea cu partenerii potriviti, specialistii dispusi sa inteleaga si sa sprijine demersurile lor”, a adaugat avocatul Radu Comanac.
Cabinetul de Avocatura Comanac are un portofoliu de clienti care isi desfasoara activitatea in diferite sectoare de business: turism, imobiliare, materiale de constructii, produse farmaceutice, confectii textile, retail si distributie, produse electronice si electrocasnice, IT si comunicatii, marketing si cercetare de piata etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here