Cabinetul de Avocatura Comanac are un nou website

0
1063

Cabinetul de Avocatura – Radu Comanac anunta lansarea noului website www.comanac.com. Avand o interfata prietenoasa si o structura menita sa faciliteze interactiunea cu publicul, website-ul include o serie de sectiuni noi, iar continutul este bilingv, in limbile romana si engleza.

“Website-ul www.comanac.com este conceput ca un mijloc eficient de comunicare cu vizitatorii, care vor regasi aici numeroase informatii utile, precum articole bazate pe cazuri reale legate de proiectele pe care le-am desfasurat impreuna cu clientii nostri”, a declarat Radu Comanac, avocat titular.

Dupa cum se stie, timpul este deosebit de important, fie ca este vorba de deschiderea unei afaceri, de gasirea rapida a unei solutii privind derularea unui contract, recuperarea unor creante, rezolvarea unor litigii de munca sau de functionarea optima a unui business, iar problemele de ordin juridic nu fac altceva decat sa ingreuneze demersurile antreprenorilor sau ale managerilor din companii.

„Nu ne propunem pentru moment sa acoperim toata plaja de servicii juridice. Ne dorim sa excelam in ceea ce facem, sa fim mai aproape de oameni si sa venim in intampinarea lor prin oferirea unor solutii concrete si competente la problemele juridice pe care acestia le intampina. Astfel, atentia clientilor nostri va fi concentrata catre obiectivele de afaceri propuse, iar noi ne vom ocupa de rezolvarea problemelor de ordin juridic. Mai bine. Mai rapid”, a adaugat Radu Comanac.

Cabinetul de Avocatura – Radu Comanac ofera consultanta si asistenta juridica de specialitate pe urmatoarele arii de expertiza: drept comercial, drept societar, dreptul muncii, real estate, litigii, drept penal comercial, asociatii si fundatii, drept administrativ si fiscal.

De asemenea, cabinetul are un portofoliu de clienti care isi desfasoara activitatea in diferite sectoare de business: turism, imobiliare, materiale de constructii, produse farmaceutice, confectii textile, retail si distributie, produse electronice si electrocasnice, IT si comunicatii etc.

Indiferent de subiectul abordat, materialele de specialitate publicate pe website sunt redactate de reprezentantii echipei Comanac, astfel incat cititorii sa aiba acces la informatii corecte si opinii avizate cu privire la temele juridice abordate. Cele mai interesante articole si studii de caz vor fi incluse in newsletter-ul cabinetului de avocatura Comanac, difuzat cu o frecventa lunara catre abonati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here