Business Days il aduc pe Robert Hisrich la conferintele “Antreprenori vs Investitori”

0
902
Business Days în parteneriat cu Universitatea Tiffin din Statele Unite organizeaza in perioada 25-26 octombrie unul dintre cele mai importante evenimente din acest an dedicate antreprenoriatului. 

Conferintele "Antreprenori vs Investitori cu Robert Hisrich" vor avea loc la Cluj si la Bucuresti, iar Robert Hisrich este invitatul principal al evenimentului. 

Hisrich este cunoscut drept unul dintre cei mai buni profesori de antreprenoriat la nivel mondial si este director al Centrului Walker pentru antreprenoriat la nivel mondial in cadrul Thunderbird. Robert Hisrich este cunoscut pentru programele academice si de formare, cum ar fi cel din Ungaria care combina mediul universitar cu cel industrial, un program de antreprenoriat pentru profesori de liceu in Rusia, o Institutie Internationala de Antreprenoriat si Management in Rusia si un Centru de Antreprenoriat in Rusia.

Ceilalti moderatori ai evenimentului vor fi Laszlo Pacso, organizatorul principal al proiectului Business Days, Marius Ghenea, unul dintre cei mai importanti antreprenori romani din mediul online si Adrian Florea, fondator al firmelor Managing Partner si Trend Consult.

Principalele teme ce vor fi atinse in cadrul conferintei “Antreprenori vs Investitori” sunt: 
  • Cum sa pornesti cu success o afacere astazi?

Abordeaza principalele provocari pe care le are orice afacere la inceput de drum, pornind de la testarea idei de afaceri, de la atragerea capitalului de pornire, de la gasirea partenerilor si a angajatilor potriviti, analizand pericolele care sunt in aceasta faza de dezvoltare antreprenoriala.

  • Cum sa-ti dezvolti in mod fezabil pe termen lung afacerea?

Analizeaza principalele provocari pe care le are un atreprenor in momentul in care afacerea creste si trece de faa de start-up, pe masura ce volumul de activitati creste si este necesara crearea unor structuri de management mai complexe, inclusive switch-ul mental pe care trebuie sa-l experimenteze un antreprenor in diverse faze de dezvoltare al afacerii, de la faza de “one man show” la faza de presedinte al bordului sau simplu asociat fara rol executiv in coordonarea si managementul companiei.

  • Cum sa-ti finantezi cresterea afacerii?

Este cu siguranta o tema de interes. Abordarea va fi din perspectiva unei analize a celor mai bune solutii de finantare pentru fiecare etapa din ciclul de viata al unei companii, de la atragerea de fonduri de la prieteni, rude, parinti in faza de inceput, la bootstrapping, credite bancare, leasing, solutii de capitalizare bursiera, atragerea de investitori, folosirea finantarii prin credit furnizor si multe alte variante.

  • Cum sa devii un business angel? Iata un subiect inedit?

Poate prezentat pentru prima data din aceasta perspectiva: cum sa devii un investitor de success dupa ce ai devenit un antreprenor de success. Abordarea se va face adaptata la conditiile si perspectivele din Romania, dar tinand cont de experienta internationala si mai ales de exemplele de bune practica la nivel global.


Fiecare sesiune va avea un numar de minim 6 invitati. Este posibil ca la anumite sesiuni sa se schimbe o parte din componenta invitatilor.

 

La eveniment sunt asteptate persoane interesate de dezvoltarea unei afaceri, antreprenori cu experienta sau la inceput de drum dar si business angels. Evenimentul isi propune un cadru interactiv si totodata informativ prin care antreprenori sa fie ajutati cu sfaturi despre provocarile unui business, cu idei de afaceri cat si cu incurajari.

Evenimetul va fi gazduit in Cluj-Napoca de Hotel Opera Plaza, in timp ce conferinta de la Bucuresti va avea loc la Hotel Marshal. Pentru inscrieri si pentru mai multe informatii accesati http://hisrich.businessdays.ro/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here