Bucurestenii care calatoresc cu metroul isi pot incarca Cardul de transport direct la bancomatele BCR din 27 de statii de metrou

0
876

BCR a instalat in 27 de statii de metrou, 32 de ATM-uri ce permit incarcarea simpla si rapida a cartelei de transport. ATM-urile sunt aplasate in zonele de acces in statii, incercand sa acopere cat mai bine fluxul de deplasare al calatorilor

 

Bucuresti, 10 noiembrie 2010 – Banca Comerciala Romana (BCR) ofera posesorilor de carduri bancare emise de orice banca posibilitatea incarcarii Cardului de transport Activ direct la ATM-urile BCR amplasate la Metrou. BCR a instalat in 27 de statii de metrou, 32 de ATM-uri ce permit incarcarea simpla si rapida a cartelei de transport.
Astfel, ATM-urile ce permit incarcarea Cardului de transport Activ sunt amplasate in statiile de metrou: Gara de Nord 1, Piata Romana, Piata Unirii 1 si 2, Piata Victoriei 2, Stefan cel Mare, Piata Iancului, Piata Muncii, Grozavesti, Basarab, Dristor 1, Armata Poporului 1 si 2, Aparatorii Patriei, Aurel Vlaicu, Aviatorilor, Brancoveanu, Crangasi, Eroii Revolutiei, Eroilor 1 si 2, Gorjului, Izvor, N. Grigorescu, Pacii, Piata Sudului, Pipera, Politehnica, Timpuri Noi, Tineretului si Titan.
Metrorex transporta zilnic un numar de peste 700.000 calatori, iar ATM-urile BCR sunt aplasate in zonele de acces in statii, incercand sa acopere cat mai bine fluxul de deplasare al calatorilor.
BCR pune la dispozitia calatorilor, atat celor ce utilizeaza mijloace supraterane de transport in comun cat si  celor ce calatoresc cu mijloacele subterane, un numar de 92 de ATM-uri cu posibilitate de reincarcare a Cardului Activ de transport.
Bancomatele pe care BCR le-a instalat in Metrou inglobeaza tehnologie de ultima generatie, indeplinind absolut toate standardele internationale in domeniu. De la oricare ATM clientii posesori de carduri BCR pot efectua urmatoarele operatiuni: retragere de numerar, consultarea soldului cardului, plata facturilor pentru 160 de furnizori de utilitati din toata tara, plata ratelor la creditele BCR, transfer intre conturile BCR, reincarcarea cartelelor Vodafone si Orange, schimbarea PIN-ului si obtinerea unui miniextras cu ultimele 10 tranzactii efectuate cu cardul de credit BCR..
In prezent, reteaua de ATM-uri a BCR a ajuns la peste 2.250 de aparate, cota de piata a BCR atingand 25%.
BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala ce se adreseaza atat clientilor retail cat si celor corporate. BCR este cea mai importanta institutie bancara din Romania gestionand active de peste 16 miliarde de EUR. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii pentru populatie avand in prezent 667 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi) deschise in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Clientii corporate beneficiaza de serviciile BCR prin intermediul a 48 de centre de afaceri corporate dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari. Banca pune la dispozitia clientilor, persoane fizice si juridice, o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking, phone-banking si e-commerce. BCR emite 25 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM si POS – peste 2.000 de bancomate si circa 17.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si in strainatate – prin subsidiare si reprezentante bancare, cu o prezenta marcanta, prin societatile sale de profil, pe piata leasingului, in domeniul managementului activelor, pe piata de capital, a pensiilor private, a bancilor de locuinte.
 
Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17,4  milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 30  septembrie 2010, Erste Group detinea active totale in valoare de 206,5  miliarde EUR, inregistrand un profit net de 736,8  milioane EUR si un raport cost/venituri de 48,7%.

*  *

Informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite de BCR, puteti afla:

• Accesand Portalul BCR la adresa www.bcr.ro
• Prin telefon la InfoBCR 0800.801.BCR (0800.801.227) apelabil gratuit din toate retelele nationale si la numarul 021/407.42.00 apelabil din orice retea, din tara si din strainatate, de luni pana duminica intre 8:00 si 22:00
• Prin e-mail la adresa [email protected]. Solicitarile dumneavoastra sunt preluate zilnic, iar informatiile disponibile in Contact Center va vor fi furnizate in termen de maxim 24 ore de la data receptionarii mesajului.
• Prin telefon la numerele 021/311.10.01 si 021/311.02.16 pentru asistenta carduri, disponibil 24 din 24 de ore, 7 zile din 7.

*  *

Pentru informatii suplimentare:

BCR, Directia de Comunicare
Tel. 312.00.56
Cornel Cojocaru, e-mail: [email protected]
Ionut Stanimir, e-mail: [email protected]
Cezar Marin, e-mail: [email protected]
Nicoleta Deliu, e-mail: [email protected]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here