Bucurestenii au luat 10.000 de Zambete de la BCR

0
785

BCR a vandut peste 10.000 de carduri Zambet BCR in primele trei luni de la lansare. Cardul BCR Zambet este primul card de debit contactless din lume, care are inclusa si aplicatia pentru plata transportului in comun.

Bucuresti, 30 august 2011 –  Banca Comerciala Romana (BCR) a acordat si primul bonus de loialitatea clientilor posesori de card Zambet BCR care l-au folosit in perioada mai-iulie 2011. Cea mai mare suma virata in contul unui client a fost in valoare de 406 lei.  

„Cardul Zambet este unul complet – ofera bucurestenilor libertate de miscare pentru ca pot plati transportul cu autobuzul, tramvaiul sau metroul direct cu cardul, economie de timp prin simplificarea platilor pentru ca are inclusa tehnologia contactless si reduceri la cumparaturi si distractie, prin punctele de loialitate”, a declarat Ahu Atay, Director Executiv al Directiei de carduri BCR

Pana acum, aproape 60% dintre cei care au luat un card BCR Zambet au intre 18 si 35 de ani. De asemenea, femeile au ales intr-un procent mai mare acest card.

„O surpriza foarte placuta am avut-o dupa prima luna, cand am vazut ca peste 10% din tranzactiile la POS sunt tip contactless. si mai mult, procentul tranzactiilor direct la POS-urile comerciantilor este mai mare in cazul cardurilor Zambet decat la alte tipuri de carduri de debit. Acesta este un semn clar ca bucurestenii se obisnuiesc din ce in ce mai mult si mai bine cu acest gen de instrument de plata”, a incheiat Ahu Atay.       

Aplicatia de transport de pe cardul Zambet BCR a fost incarcata cu 19 lei in medie lunar.

La emiterea cardului BCR Zambet, fiecare client primeste cadou 10 lei in portofelul electronic pentru plata calatoriilor.
La fiecare reincarcare a abonamentului sau portofelului de transport din contul bancar al cardului ZAMBET BCR, clientii primesc bonus 5% din valoarea sumei reincarcate.
In plus, clientul primeste bonusuri substantiale cand utilizeaza cardul la diferite categorii de comercianti (indiferent de banca ce a instalat aparatul POS): 1% pentru cumparaturi la orice supermarket si hypermarket, 2% pentru segmentul imbracaminte/incaltaminte, 3% pentru comercianti din zona divertisment (restaurante, baruri, cinematografe, teatre, bowling samd). Mai multe detalii legate depre acest produs se pot regasi la adresa   https://zambet.bcr.ro/

*  *
Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.
BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 668 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.000 de bancomate si POS – peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.
*  *
Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17,4 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 decembrie 2010, Erste Group detinea active totale in valoare de 205,9 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 1.015,4 milioane EUR si un raport cost/venituri de 48,9 %.
*  *
BCR – Comunicare Externa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here