BUCHAREST ECONOMIC FORUM aduna cele mai importante personalitati politice si economice ale momentului

0
838

Institutul ASPEN Romania organizeaza pe 8-9 noiembrie 2012, la Palatul Parlamentului, in colaborare cu American Chamber of Commerce (AMCHAM), Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) si Foreign Investors Council (FIC), Forumul Economic cu tema: ”Europe’s Frontier Economy – Is a New Silk Road possible?”.

Forumul reuneste la Bucuresti, timp de doua zile, peste 300 de oameni de afaceri de varf, decidenti din mediul economic si politic si specialisti. Scopul evenimentului este de a crea o platforma informala dar influenta de dialog intre sectorul de afaceri din Romania si factorii de decizie de la nivel politic, precum si o platforma de reflectie la nivel regional, pe teme de politici economice.
Initiativa vizeaza reconstruirea si consolidarea increderii partenerilor interni si externi, atat din sectorul privat, cat si din cel institutional, in contextul evolutiilor politice din acest an si a climatului politic incert.

Printre invitatii evenimentului se numara Presedintele Romaniei, Traian Basescu, Prim Ministrul Romaniei, Victor Ponta, Presedintele Senatului, Crin Antonescu, Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea, Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, H. E. Mark Gitenstein si Presedintele AmCham, Sorin Mandrutescu.

La incheierea Forumului, pe baza propunerilor si solutiilor lansate in timpul dezbaterilor, va fi redactata o propunere de Pact Economic, care va urmari sa intruneasca un consens intre reprezentantii mediilor economice si politice, pe temele identificate ca prioritare. Documentul va cuprinde solutii concrete si un plan de actiune propuse de sectorul privat pentru Guvernul roman, pentru a accelera dezvoltarea economiei nationale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here