British Airways va invita la cumparaturi de Craciun

0
698

Bucuresti, 25 noiembrie, 2010. Cumparaturile de Craciun la Londra sunt mai accesibile ca oricand, cu lira in scadere si noile tarife de la British Airways. Compania aeriana a redus pretul unui bilet dus-intors la Londra, dandu-le posibilitatea clientilor sa calatoreasca in acest oras minunat pentru doar 230 € cu toate taxele incluse (la clasa Euro Traveller).

 Pentru cei care doresc sa calatoreasca cu stil, un bilet dus-intors la clasa Club Europe costa acum doar 692 € cu toate taxele incluse, in scadere de la 860 €.

si pentru a adauga si mai multa valoare, British Airways le ofera clientilor sai un program de fidelitate foarte generos atat la nivel individual cat si corporativ. Cu Executive Club si On Business, bugetele de calatorie personale sau ale companiei vor fi suplimentate, recompensandu-va cu mile si puncte de fiecare data cand dumneavoastra sau angajatii dumneavoastra vor zbura cu British Airways.

Acestea sunt vesti extraordinare pentru cei care planuiesc sa isi faca cumparaturile de Craciun intr-un oras european. Acestia pot gasi mii de magazine in Londra, pline cu orice, de la articole de moda vintage la cele mai recente creatii contemporane.

Cele mai populare zone care atrag de obicei clientii in sezonul festiv sunt Selfridges, Hamleys si Harrods. Aici vizitatorii se pot astepta la multe surprize si distractii de Craciun in 2010. Oxford Street va fi plina de viata pe perioada sarbatorilor, iar multe magazine vor avea programe speciale pana noaptea tarziu, chiar pana in Ajunul Craciunului.

Pentru cei apropiati dumneavoastra care apreciaza cultura, alegeti un cadou de la National Gallery Shop din Londra. in aceasta luna, magazinul Sainsbury Wing va gazdui doua seri festive de cumparaturi cand veti putea beneficia de reduceri la diferite produse, muzica clasica live si bunatati de sezon din partea casei. Printre cadouri se numara decoratiunile de pom, bijuterii, carti, publicatii si cadouri inspirate din Colectia National Gallery si expozitia actuala Venice: Canaletto and His Rivals.

Pe locuri, fiti gata, la cumparaturi!

***

British Airways opereaza zboruri catre 154 de destinatii din 75 de tari. British Airways are peste 43.000 de angajati, dintre care 38.000 in Regatul Unit.

British Airways ofera 562 de zboruri in total catre si de la Heathrow in fiecare zi de luni pana vineri, plus 194 de zboruri pe zi catre si de la London Gatwick in fiecare zi si 44 pe zi catre si de la London City.

Numarul aeronavelor in uz a scazut cu una din martie 2009, la 244 de aeronave. Printre acestea se numara 57 aeronave Boeing 747 si 42 Boeing 777.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here