Brico Dépôt pregătește comenzile online în timp-record pentru a fi ridicate în maximum două ore din magazinele sale

0
1527

 

  • Brico Dépôt reduce timpul de pregătire a produselor comandate de la 4, la maximum 2 ore, pentru comenzile cu ridicare din magazine;
  • Cumpărătorii au acces online la peste 27.000 de produse, dintre care ȋn jur de 50% sunt produse exclusive, mărci proprii ale grupului Kingfisher.

 

București, 1 noiembrie 2022 – Brico Dépôt vine în întâmpinarea clienților săi și reduce durata de pregătire a comenzilor online de la patru, la maximum două ore.

Ultimii ani au schimbat semnificativ ritmul și maniera în care românii fac cumpărături. Oamenii au înțeles că timpul este cea mai prețioasă resursă și au profitat la maximum în ultima perioadă de ușurința cu care pot face cumpărături online, de oriunde s-ar afla.

Cumpărăturile online sunt deja o obișnuință pentru clienții noștri, care știu cât este de avantajos să ai coșul de cumpărături la un click-distanță. Ei pot să verifice online stocul și prețul produselor din magazine, pot beneficia de serviciul gratuit de pregătire a comenzilor și pot plăti rapid, din confortul casei, iar apoi să-și ridice produsele direct din magazine. Pentru a răspunde nevoii de a beneficia de produse în timp scurt, am redus timpul de pregătire a comenzilor la maximum două ore și investim constant în serviciile de tip Click & Collect.  Comenzile online cu livrare sunt și ele în dezvoltare, pentru că scopul nostru este să facem produsele Brico accesibile tuturor„, spune Adela Smeu, CEO Brico Dépôt România.

Clienții pot găsi pe site-ul bricodepot.ro și în magazine peste 27.000 de produse, din toate categoriile destinate îmbunătățirii locuinței și a unor proiecte complete. Dintre acestea, în jur de 50% sunt produse exclusive, mărci proprii,  beneficiind de inovație și design Kingfisher, aceleași produse cu cele vândute în UK, Franța, Spania sau Polonia.

În prezent, în topul celor mai vizitate categorii de pe site-ul Brico Dépôt se află grădina, fiind urmată îndeaproape de categoria produselor pentru amenajări interioare și unelte. Cele mai cumpărate produse, atât din magazine, cât și în mediul online sunt: gresia, parchetul, mobilierul de grădină, ușile interioare și uneltele.

În ultimii ani, timpul petrecut acasă a devenit proporțional cu interesul românilor pentru proiectele de îmbunătățire a locuinței, fie executate în regim propriu (DYI), fie contractând diverse servicii (DIFM).   Oricare ar fi alegerea, conform unui studiu Brico, 87% dintre clienții din România caută inspirație în online, iar 55% dintre aceștia deja au făcut cumpărături online din categoria îmbunătățirii locuințelor.

Aceste statistici se confirmă și pe blogul Brico Depôt, unde cele mai căutate articole sunt legate de: inspirație pentru amenajarea bucătăriei, băii, terasei sau a balconului, categoria bucătăriilor modulare în 1001 configurații și garanție de 25 de ani, fiind în topul vizitelor.

Specific anotimpului și contextului actual, în ultima perioadă au crescut căutările pentru soluții de încălzire și eficiență energetică.

În plus, blog-ul Brico Dépôt cuprinde peste 500 de articole pentru inspirație și sfaturi pentru alegeri potrivite, din toate categoriile, inclusiv soluții și produse sustenabile, care încorporează inovații tehnologice, menite să diminueze consumul de apă sau energie electrică sau care pot înlocui anumite materiale şi care au efect pozitiv asupra mediului înconjurător. Aceste produse sunt disponibile direct pe site-ul bricodepot.ro și în magazine, unde clienții pot beneficia de consultanță pentru alegeri potrivite.  

 

Despre Brico Dépôt România

 

Brico Dépôt România este parte a grupului Kingfisher, o companie internațională în domeniul îmbunătățirii locuinței, ce deține peste 1.350 de magazine în 8 țări din Europa. În România, produsele și serviciile noastre sunt apreciate lunar de milioane de clienți, fie că aceștia aleg să ne treacă pragul celor 35 de magazine din ȋntreaga ţară sau preferă să cumpere online.

 

În Brico Dépôt România, credem că toată lumea ar trebui să aibă o locuință în care să se simtă bine, aşadar obiectivul principal este ca activitatea de reamenajare a locuinţei să devină accesibilă tuturor. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați: www.bricodepot.ro și pagina de Facebook Brico Depôt România.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here