BrandTailors incheie anul 2010 cu 20 de proiecte adaugate in portofoliu

0
821

BrandTailors – companie de strategie si design de brand – a finalizat, in cursul anului 2010, 20 de proiecte de branding, rebranding, package design, comunicare digitala sau activare de brand.
Activitatea echipei BrandTailors s-a concentrat, in anul 2010, pe o serie de provocari adresate atat de clienti aflati deja in portofoliul companiei, cat si de noi clienti, care au ales BrandTailors drept consultantul

 lor pentru schimbarea identitatii de brand, pentru construirea unui brand sau pentru dezvoltarea unor componente ale identitatii existente.

Astfel, pana la sfarsitul lunii noiembrie, compania BrandTailors a lansat, pentru 16 brand-uri, urmatoarele 20 de proiecte:
3 brand-uri nou-lansate, respectiv HapiHap, Azuga Apa de Izvor si Generis;
10 proiecte de rebranding dezvoltate pentru Zuzu, Raraul, Kandia, Magura, Star, Tasty, Antena 1, Poiana Soarelui, Monsena si AMP;
3 proiecte de package design realizate in vederea consolidarii portofoliilor de produse – Azuga Apa de Izvor (apa carbogazoasa),Silvana (caramele), LaDorna (lapte proaspat);
3 proiecte de branding digital dezvoltate de catre divizia Community BrandTailors pentru tiriac Holdings, Monsena si Azuga Apa de Izvor;
1 proiect de activare a brand-ului Raraul.”Mare parte din proiectele finalizate au fost castigate in cadrul unor licitatii inca din anul 2009, tendinta ce s-a mentinut si in 2010. Astfel, in portofoliul BrandTailors au intrat 15 noi companii pentru care dezvoltam proiecte ce vor fi lansate anul viitor. Printre acestea pot aminti, deocamdata, de Titan, Tetrapak, Smartree, Petrom, Macromex, Interstar Chim si 7Spice – divizie a grupului Vel Pitar”, a declarat  Beatrice Danis, Managing Partner BrandTailors.

Previziunile managementului companiei pentru anul 2010 au estimat o crestere a cifrei de afaceri fata de 2009, tocmai in baza paletei extinse de proiecte intrate in derulare si finalizate de consultantii si designer-ii BrandTailors.

“Din punct de vedere al indicatorilor financiari, cifrele de anul acesta ne aduc doua motive de bucurie: o crestere evidenta fata de 2009 si o crestere semnificativa fata de 2008, an-reper pentru industria de consultanta de brand din Romania. Am convingerea ca si anul acesta vom continua sa crestem si, in consecinta, vom depasi nivelul de 20% cota de piata, inregistrat in 2009 – top 10 jucatori”, a adaugat Beatrice Danis, Managing Partner BrandTailors.
 
in momentul de fata, compania BrandTailors are in derulare un numar de aproximativ 20 de proiecte prevazute a fi lansate in prima jumatate a anului 2011, jumatate dintre acestea fiind lansari de brand-uri noi.

“Daca 2010 a fost anul proiectelor de rebranding, tipologie de proiect care ne-a consacrat, anul 2011 va confirma definitiv valoarea  echipei pe care o conduc, odata cuintroducerea in piata a unei serii de brand-uri noi construite pe fundatii solide, fapt ce le va asigura succesul pe piata din Romania”, a concluzionat Beatrice Danis, Managing Partner BrandTailors.
BrandTailors (www.brandtailors.ro) este compania de consultanta strategica si design de brand care in peste 6 ani de activitate a dezvoltat parteneriate de durata cu companii reputate pe plan international si local precum Unilever, The Coca-Cola Company, Cadbury, Orkla Foods, Star-Pepsico, Lagardere, GlaxoSmithKline, Intersnak, Tetrapk, Ulker, Interstar Chim, Dorna Lactate, Albalact, Prodlacta, Caroli Foods, Pambac, Azuga Waters, Titan, 7Spice, Vrancart, Macromex, Randler Group, tiriac Holdings, Intact Media Group, Smartree, Petrom etc.
Eficacitatea gandirii strategice si abordarii creative a fost confirmata in peste 80 de proiecte de anvergura de-a lungul carora echipa de consultanti BrandTailors a facut dovada profesionalismului in furnizarea serviciilor de creare de identitate verbala si vizuala, design de ambalaj si materiale de comunicare, consultanta in evaluare si (re)definire de brand, auditare si revitalizare a culturii organizationale.
BrandTailors a redefinit standardele in peste 40 de categorii de produse si servicii dezvoltand proiecte de revitalizare a numeroase brand-uri cunoscute precum Kandia, Magura, ROM, Silvana, Ardealul, Wiesana, Tomi, Zuzu, Fulga, Raraul, Laptic LaDorna, LaDorna Lapte Proaspat, Prodlacta, Bankia, Perla Covasnei, Tasty, Eurovita, Star, Loteria Romana, Ana Holdings, Europa FM, Radio 21, Antena 1, Liberty Parade, BCR Open Romania, Class Living, UTV, Monsena, si creare unor brand-uri de succes precum Vibe FM, Azuga Apa de Izvor, Grania, Gata, Flavora, HapiHap, Fulg De Vara, Cher Patissier, Generis, Unlock Market Research si Active Watch.
BrandTailors a lansat in iunie 2009 divizia Community BrandTailors – prima consultanta de branding digital si continut digital de brand din Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here