BORTUN-OLTEANU comunica pentru adidas Group

0
614

Incepand cu luna iunie, agentia independenta de PR BORTUN-OLTEANU are un nou client in protofoliu – adidas Group. Printre serviciile pe care agentia le va oferi se numara consultanta strategica de PR, media relations, blogger relations, social media si evenimente de PR.
“adidas este un brand compatibil cu spiritul agentiei noastre si sunt convins ca vom face multe lucruri frumoase Impreuna”, spune Bogdan Theodor Olteanu, Managing Director BORTUN-OLTEANU.

“adidas este un brand creativ, energic, care se implica in foarte multe proiecte si se adreseaza unui public variat, prin intermediul unor strategii de comunicare inedite. Am gasit In agentia selectata o echipa de Incredere, care a Inteles valorile pe care vrem noi sa le transmitem si sunt sigur ca vom avea o colaborare eficienta”, declara Dimitris Karakassis, Director General adidas Romania.

 

Echipa BORTUN-OLTEANU responsabila de acest cont este compusa din: Mirel Dediu (PR Manager),  Ioana Plopeanu (PR Executive) si Corina Olteanu (PR Executive).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here