Boc: Masurile dure au crescut credibilitatea Romaniei pe pietele intenationale

0
741
grafic-economic

grafic-economicPresedintele PDL, Emil Boc, le-a cerut, sambata, la Focsani, delegatilor prezenti la Consiliul de Coordonare al PDL Vrancea sa aiba incredere in deciziile Guvernului pentru ca rezultatele se vor vedea in 2012 si a precizat ca masurile dure au crescut credibilitatea Romaniei pe pietele intenationale.

Premierul Emil Boc a spus ca masurile luate in aceasta perioada, desi impopulare, erau necesare pentru ca Romania sa nu cada in prapastie, multumindu-le partenerilor de guvernare.

„Exista riscul ca Romania sa cada in prapastie daca se continua cu masurile din 2008”, a afirmat premierul.

De asemenea, Boc a declarat ca masurile dure au crescut credibilitatea Romaniei pe pietele internationale, precizand ca bugetul pentru 2011 este fundamentat pe o crestere cuprinsa intre 1,5 si 2 la suta.

Premierul a afirmat ca 1,29 de milioane de bugetari vor avea salarii mai mari cu 15 la suta in 2011 fata de cele din prezent.

in acest context, el le-a cerut delegatilor prezenti la Consiliul de Coordonare al PDL Vrancea sa aiba incredere in deciziile Executivului pentru ca rezultatele se vor vedea in 2012.

„Munca dumneavoastra va fi rasplatita in 2012, la alegeri. Oamenii ii vor aprecia pe cei care au avut taria sa faca ceea ce trebuie”, a afirmat Emil Boc.

Totodata, Emil Boc a acuzat masurile demagogice si populise lansate de opozitie care ar duce la un deficit de 10-12 la suta.

Referitor la contributia de asigurari de sanatate impusa pensionarilor care au o pensie de peste 740 de lei, premierul a sustinut ca „nu este o placere”, dar era o masura ce trebuia luata.

Premierul a adaugat ca Executivul a incercat sa-i protejeze pe cetatenii cu venituri mici si a dat exemplul introducerii pensiilor de 350 de lei.

Premierul Emil Boc a venit, sambata, la Focsani, unde a participat la alegerile filialei judetene a PDL Vrancea. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here