Blake Horsley este noul Country Head al P3 Romania

0
810

P3, investitor specializat, dezvoltator si manager de proprietati europene de logistica, l-a numit pe Blake Horsley in functia de Country Head Romania. Acesta se va concentra pe extinderea companiei in Romania, o tara cu un mare potential datorita cresterii importantei ei pe piata logistica din Europa. Horsley locuieste deja de 8 ani in Romania.

Blake Horsley are 31 de ani si 12 ani de experienta in real estate, avand un portofoliu solid in sectorul tranzactiilor, investitiilor si capitalului privat, precum si in managementul de proiecte si de personal. Acesta si-a inceput cariera in tara natala, Noua Zeelanda. Activ in acest domeniu din 2004, el a fost numit, la doar 23 de ani, in functia de manager al Metropolitan Sales si Leasing Teams din Wellington, devenind astfel cel mai tanar manager din istoria Colliers International. intre 2008 si 2013, a condus echipa de investitii a Colliers International Romania, din pozitia de director al departamentului de investitii. incepand din 2013, Blake a ocupat functia de Vicepresedinte si Director de Achizitii in cadrul Benevo Capital Corporation in Romania, companie in care va continua sa activeze ca membru al consiliului director.

Peter Bečár, Managing Director pentru CEE al P3, declara: „Suntem incantati sa-l avem pe Blake in echipa P3 Romania. Cu experienta lui vasta in real estate, in mod special in sectorul investitiilor, si cu abilitatile lui manageriale, Blake se potriveste perfect echipei. Suntem convinsti ca expertiza lui solida in gestionarea activelor, in constructii si in piata logistica va contribui la extinderea activitatilor noastre in Romania, unde avem deja mai multe proiecte in dezvoltare, in P3 Bucharest”.

Blake Horsley, Country Head Romania al P3, adauga: „Ma bucur sa ma alatur echipei P3 intr-un moment atat de intens pentru business si astept cu nerabdare sa contribui prin munca mea la platforma excelenta pe care echipa actuala a construit-o in ultimele 12 luni”.

Compania P3, activa in 12 tari din Europa, si-a deschis biroul din Romania in urma cu 5 ani, iar in prezent isi extinde operatiunile in tara.

In toamna anului 2015, P3 a inceput prima constructie de tip Build-to-Suit de la achizitia P3 Bucharest, ca parte a unui parteneriat mai amplu, care prevede stabilirea unui hub logistic cu o suprafata totala de 81.000 m2 pentru Carrefour, cel mai mare retailer din Europa. Cele doua cladiri noi vor mari portofoliul total al P3 in Romania, care include deja opt depozite, la circa 270.000 m2. Pozitionat strategic, la kilometrul 13 de pe autostrada A1, P3 Bucharest dispune, totodata, de teren care permite dezvoltarea a 114.000 m2 de spatii suplimentare, cu unitati incepand de la 4.000 m2 si pana la 40.000 m2..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here