Blaga: Nu e cazul de demisie a Guvernului, pentru ca putem aplica doar una dintre masurile propuse

0
778
blaga

blagaSecretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat duminica, explicand o declaratie a sa anterioara, ca nu este cazul ca Guvernul sa-si dea demisia pentru ca s-a ajuns la cresterea taxelor, intrucat masurile propuse de Executiv pentru reducerea cheltuielilor nu pot fi aplicate decat partial.

 

„Am spus ca, daca se aplica aceste masuri si mai e nevoie de marirea taxelor, Guvernul trebuie sa-si dea demisia. Nu e cazul, pentru ca, din pacate, iata, putem aplica doar una dintre masurile propuse”, a spus Blaga, raspunzand unei intrebari.

Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a declarat, intr-o emisiune difuzata, in 13 iunie, de Pro TV, ca este convins ca nu se va ajunge la cresterea taxelor si ca Guvernul Boc ar trebui sa plece daca acest lucru se va intampla.

El a mai spus ca are convingerea ca daca masurile pregatite de Guvern se vor aplica si nu vor creste taxele.

„Cred ca vom putea plati pensiile si salariile reduse pana la sfarsitul anului, partea de investitii prevazuta in buget pana la sfarsitul anului se va realiza si nu va fi nevoie sa marim taxele si impozitele”, a spus Blaga.

Intrebat daca Guvernul va trebui sa plece daca se ajunge la situatia de a creste taxele, Blaga a spus: „Sunt convins ca da”. „Sunt convins ca da. Venim cu un pachet de masuri analizat cu specialisti din toate domeniile si am ajuns la aceasta concluzie”, a adaugat Blaga. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here