Black Friday la Delta Studio – reduceri de până la 90% la soluții pentru amenajări de interior inteligente

0
1609

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul amenajărilor interioare, Delta Studio lansează campania de Black Friday cu reduceri de până la 90% la gresie și faianță, obiecte sanitare, mobilier pentru baie și bucătărie, corpuri de iluminat și nu numai.

Black Friday la Delta Studio

Black Friday la Delta Studio

Campania de Black Friday începe pe www.deltastudio.ro joi, 16 noiembrie, la ora 00.00 și se încheie duminică, 19 noiembrie, la 23:59. Compania a pregătit mii de produse cu reducere: gresie, faianță, mozaic, obiecte sanitare, baterii sanitare, cabine de duș, căzi, accesorii, seturi pentru baie, mobilier de baie, mobilier de bucătărie, toate putând fi comandate cu plata online și livrare în toată țara.

Delta Studio este prezentă cu 11 showroom-uri în 9 orașe din România și oferă soluții și concepte de amenajare complete. Prin sloganul „amenajări inteligente” Delta Studio își propune să fie cea mai bună opțiune atât pentru clienții de lux cât și pentru cei care dispun de bugete reduse. Delta Studio oferă o gamă largă de servicii de proiectare, lucrări de execuție și montaj, garanție și service.

În permanență adaptat la cele mai noi tendințe din lumea designului, portofoliul Delta Studio cuprinde toate produsele necesare unei amenajări inspirate: de la finisaje (gresie și faianță, mozaic, parchet) la mobilier (românesc și de import), uși, obiecte sanitare, radiatoare, textile, corpuri de iluminat și decorațiuni. Consultanții și arhitecții Delta Studio se implică în fiecare proiect cu entuziasm, generând execuții impecabile și amenajări de top. Site-ul www.deltastudio.ro este creat ca un showroom virtual ce cuprinde mii de produse și numeroase de idei de amenajare pentru fiecare spațiu.

DELTA STUDIO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here