BILLA Romania deschide un nou magazin la Iasi

0
1542

BILLA Romania anunta deschiderea celui mai nou magazin in Iasi la Moldova Mall, a carui inaugurare va avea loc pe 1 martie. Reteaua nationala ajunge astfel la 71 de unitati si este primul pas in planul de dezvoltare BILLA pentru anul 2013.  

Noul magazin este cel de-al 3–lea pe care reteaua il opereaza in Iasi si se va afla pe strada Palat, nr. 1 la parterul magazinului Moldova Mall. Acesta va oferi un spatiu de vanzare de peste 500 mp si mai mult de 7000 articole.

“Prin noul magazin deschis la Iasi facem primul pas in strategia noastra de dezvoltare din 2013.  in noua unitate vrem sa le oferim clientilor nostri o experienta de cumparaturi cat mai placuta si posibilitatea de a se bucura de produsele si serviciile BILLA intr-o noua locatie prietenoasa, mai aproape de fiecare dintre ei”, a declarat Sorana Georgia Director General BILLA Romania.

Asa cum i-a obisnuit deja pe ieseni, BILLA va oferi in noul magazin o gama variata de produse, precum: fructe si legume livrate proaspat in fiecare zi, produse de panificatie si patiserie coapte in cuptoarele proprii din magazin sau produse preparate si semipreparate de la vitrina de delicatese, alaturi de un bogat sortiment de carne proaspata, precum si multe alte produse, de la alimente de baza sau bauturi si pana la articole cosmetice şi de menaj.

Noul magazin BILLA se va deschide cu o promotie speciala: pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casa clientii BILLA vor primi un bon valoric de 10 RON. Perioada de valabilitate a promotiei este 1 – 6 martie 2013. Programul de functionare al magazinului din Moldova Mall din Iasi va fi de luni pana duminica de la 7 la 22.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here