Bianca Drăghiciu: “Împreună promovăm România!”

0
1278

Imaginea Hotelului de Gheață de la Bâlea Lac din acest sezon, Bianca Drăghiciu, a participat la deschiderea oficială de sâmbătă, 10 februarie, alături de personalități precum ambasadorul Canadei, E.S. Kevin Hamilton, reprezentanți ai autorităților locale și jurnaliști din România și din Franța.

„A fost un eveniment extraordinar, o experiență unică pentru mine, să pot face parte din echipa care promovează Hotelul de Gheață și, prin acest obiectiv unicc în sud-estul Europei, promovează România. Pentru mine a fost o onoare să pot sta alături de ambasadorul Canadei, E.S. Kevin Hamilton, de autorități, de jurnaliștii români și străini, iar împreună să promovăm România, ca destinație turistică. A fost o lecție de viață și un pas important în cariera mea viitoare. Mi-am dat seama cât de important este să vorbim măcar o limbă străină, pentru a putea să comunicăm cu ceilalți și îi încurajez pe toți copiii să învețe limbi străine, mai ales limba engleză. În momente ca acestea, cunoașterea unei limbi străine ne ajută să avansăm în carieră. Sunt mândră că am putut să promovez Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac și prin ceea ce am vorbit cu oaspeții evenimentului și cred că este foarte important tot ce s-a întâmplat. Toți ar trebui să învățăm să promovăm valorile pe care le avem, să promovăm România!”, declară Bianca Drăghiciu.

Prezent la deschiderea oficială a Hotelului de Gheață de la Bâlea Lac și la petrecerea de după eveniment, găzduită de Palatul Brukenthal din Avrig, ambasadorul canadei la București, E.S. Kevin Hamilton a declarat că este fascinat de România și o va promova ca destinație turistică. În cadrul ceremoniei, ambasadorul a anunțat și deschiderea oficială a zborurilor directe către Canada. Începând cu vara acestui an, vor fi inaugurate două rute directe București-Toronto și retur, București-Montreal și retur, operate de compania Air Canada.

 

            Despre Hotelul de Gheață

„Complexul Hotel of Ice” include Hotelul de Gheaţă, Biserica de Gheaţă, igluurile şi Winter Park Bâlea Lac. Oaspetele de onoare al evenimentului a fost ambasadorul Canadei în România, E.S. Kevin Hamilton, care a declarat că a găsit aici o mică parte din țara lui, prin construcțiile de gheață care sunt deja ceva obișnuit pentru canadieni, dar unice în sud-estul Europei. Complexul de Gheață de la Bâlea Lac și Palatul Brukenthal din Avrig i-au inspirat și pe jurnaliștii din Franța care au vizitat România în această perioadă și o vor promova prin materiale de presă.

            În cele treisprezece ediții ale hotelului, la Bâlea Lac au urcat diplomaţi din partea Statelor Unite ale Americii, Chinei, Austriei, Germaniei şi Republicii Peru, actori celebri, români sau străini, precum Maia Morgenstern, Constantin Chiriac sau Jean Claude van Damme, sportivi sau foşti sportivi de talie mondială, precum Elisabeta Lipă, Octavian Belu sau Helmuth Duckadam, muzicienii Ovidiu Lipan Ţandărică şi Nicolae Voiculeţ, dar și personalităţi ale ştiinţei şi tehnologiei, precum astronautul Dumitru Prunariu. Și președintele Klaus Iohannis a urcat la Bâlea Lac anul trecut.

 

            Despre Bianca Drăghiciu

 

Bianca Drăghiciu este din Sibiu și a-nceput cariera în modeling la numai 7 ani, după ce s-a îndrăgostit de modă. Cu o ambiție demnă de laudă pentru un copil, Bianca a urmat cursurile școlii de modeling Cleopatra Popescu din Sibiu, apoi s-a bucurat de succesul pe podium, în prezentările de modă pentru copii. Până la 12 ani a câştigat mai multe premii, în ţară şi în străinătate, s-a întâlnit cu cele mai cunoscute personalităţi ale lumii modei şi a început să primească oferte de la designeri. Îi place matematica și engleza, dar marea ei pasiune este modelingul. Până acum a participat la multe festivaluri de modă din ţară, printre care Bucharest Fashion Week, Braşov Fashion Week, Festivalul de modă Be Creative Sibiu sau Festivalul de modă Alba Iulia, iar anul trecut a câștigat titlul „Super Model of the World” și premiul special al juriului „Best of the Best”, la concursul internațional „Little Miss World Universe 2016”, desfășurat în Bodrum (Turcia). A fost aleasă ca imagine a Hotelului de Gheață de la Bâlea Lac tocmai pentru că a demonstrat lumii întregi că un vis poate deveni realitate, atunci când există pasiune. Și Hotelul de Gheață s-a născut tot dintr-un vis devenit realitate, începând din iarna 2005-2006, iar Bianca are, practic, aceeași vârstă ca și Hotelul de Gheață.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here