Bergenbier isi muta birourile Global City Business Park

0
781

Global City Business Park, unul dintre principalele proiecte de birouri din zona de Nord a Bucurestiului, anunta semnarea unui contract cu Bergenbier, brand detinut de catre producatorul canadian de bere Molson Coors.

„incepand cu aceasta luna, angajatii Bergenbier Romania vor beneficia de un nou sediu in cadrul Global City Business Park, suprafata totala a acestuia masurand 1.200 metri patrati”, a declarat Ivana Bozjak, Partener si Head of Real Estate in cadrul Global Finance.

in acest fel, gradul de ocupare al cladirilor Global City Business Park atinge, la inceput de an, un nivel de 60%, inregistrand astfel o crestere de 10% din totalul suprafetei inchiriabile fata de aceeasi perioada a anului anterior. Acest lucru se datoreaza extinderilor chiriasilor existenti si noilor clienti din 2014, precum Honda Trading sau Ninebot.

in acest moment, Global City Business Park are 29 de chiriasi, cea mai mare parte a suprafetei inchiriate fiind ocupata de companii precum Michelin, Coca-Cola HBC Romania, Total Soft, Telus, Euroins, Ford, Bergenbier, Cycle si Monsanto.

Pe langa spatiile de birouri, parterul celor doua cladiri este ocupat de o zona de retail foarte bine dezvoltata, care ofera celor peste 2.500 de persoane ce lucreaza in incinta ansamblului de birouri acces la un restaurant self service, un business lounge, o cafenea, un salon de infrumusetare, o farmacie, doua ATM-uri si un magazin Inmedio. in plus, proiectul dispune de o suprafata de 28.000 metri patrati construiti subteran, unde se regasesc peste 840 de locuri de parcare, ce le suplimenteaza pe cele existente la exterior.

Global City Business Park a obtinut certificarea LEED

La inceputul acestui an, Global City Business Park a obtinut certificarea LEED Gold in cadrul sistemului de evaluare LEED Rating System for Existing Buildings: Operations and Maintenance, ce vizeaza certificarea campusurilor care dispun de mai multe cladiri construite in aceeasi locatie.
Global City Business Park devine astfel un standard de referinta in domeniul constructiilor verzi, prin intermediul programului de evaluare LEED. intreg procesul de obtinere a distinctiei a fost intermediat cu ajutorul companiei Colliers, lider global in servicii comerciale din industria imobiliara.

„Sistemul de certificare LEED – Leadership in Energy & Environmental Design, este cel mai cunoscut standard la nivel international. O certificare de acest tip ofera tuturor clientilor nostri garantia ca isi desfasoara activitatea intr-o cladire care respecta cele mai inalte standarde de mediu, ca operatiunile desfasurate aici sunt in concordanta cu cele mai noi norme si, de asemenea, ca toate sistemele si procedurile sunt eficientizate, toate reflectandu-se in calitatea spatiilor de birouri si costurile de operare relationate”, a declarat reprezentanta Global Finance.

Obtinerea acestei certificari a insemnat derularea unor actiuni pe perioada unui an de zile si a implicat atat evaluarea aspectelor tehnice, cat si implementarea unor campanii educationale si de CSR. Pe termen lung, rezultatele certificarii vizeaza o reducere semnificativa a costurilor pentru chiriasi, precum si imbunatatirea calitatii serviciilor adresate acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here