Belher propune extensiile de par colorate

0
1440

Belher , magazin si studio specializat pe domeniul extensiilor de par si produsele aferente acestora, propune publicului feminin interesat variante atipice: extensii ombre , in culori tari si indraznete. Acestea sunt de asemenea variate in tipologii, pentru a corespunde cu interesele fiecarei femei in parte.

Belher

Belher

Gama Ombre de la Belher

Pentru cunoscatoare deja stilul ombre nu mai este o noutate, de aceea merita si un upgrade, un suflu nou si modern. Se refera in fapt la combinatia a doua tonuri de culoare, ce pot fi chiar din palete diferite. Baza este diferita de lungimea firului de par privind culoarea, de unde si ineditul acestui stil.

La fel de interesant se considera stilul ombre si cand vine vorba de coafuri; in functie de tehnica aleasa parul in diferite nuante va amplifica cu succes efectul estetic.

Pentru cele care doresc sa se bucure de astfel de aparitii pot opta pentru extensii de par de la Belher.ro din gama ombre. Acestea au sistem de prindere de tip clip-on, considerat unul dintre cele mai facile si practice totodata, intrucat nu necesita ajutor specializat pentru a fi montate sau date jos. Dispun de un microclips, dar si de o banda de adeziv ce completeaza rezistenta la prindere si asigura stabilitate maxima.

Din punct de vedere al culorilor, extensiile de par din aceasta categorie surprind cu nuante unice. Poate fi vorba de blond cu roz pastel, de altfel un trend al acestui an, blond aluna si mov, saten cu verde teal sau brunet cu albastru. Astfel de exemple dovedesc inca o data diversitatea oferita la Belher, ca aspect distinctiv al acestui magazin online de profil, fata de altele din nisa sa.

In plus, chiar si cand se opteaza pentru tonuri clasice de saten sau brunet, blond de asemenea, va exista o paleta mai larga de optiuni. Tonurile acestea de culoare nu sunt dintre cele simple. Astfel, in aceeasi gama vei gasi spre exemplu extensii de par blond aluna, blog miere, cicolatiu. Rasfata-te purtant culori aparte, fiind si ceea ce te reprezinta.

De la un look natural la o schimbare dramatica

Extensiile de par permit schimbari la 180°. Poate fi vorba de un altfel de look decat cel cu care si tu te-ai obisnuit, de unde si preferinta pentru unele culori nebunesti. Vara in mod special se poarta un look vibrant si bazat pe culori vesele, astfel ca ai putea adopta si tu aceasta idee.

Gratie extensiilor de par de la Belher te poti transforma dupa cum doresti sa te exprimi. Pentru cele care isi doresc ca podoaba capilara sa se completeze cu un plus de volum se pot alege extensiile de par dintre cele clasice si populare, cu sistem de prindere usor, clip-on sau tape-on. Pentru cele care doresc o schimbare permanenta sunt recomandate extensiile de par cusute, cu prindere de tip nano-ring sau micro-ring. Diferente intre acestea se vor depista desigur si la nivel de culoare.

Pare greu de ales ce sa porti cand explozia de culoare si optiuni ti se desfasoara sub ochi. Asadar, sfatul specialistului este sa te consulti cu expertii Belher, alegand o optiune creativa, dar care si sa te avantajeze la purtare.

In cadrul paginii oficiale belher.ro vei descoperi ofertele curente si recomandarile de sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here