Be Igloo se extinde pe sectorul de lux prin noul proiect Evocasa Selecta

0
691

Be Igloo a preluat vanzarile pentru ansamblul rezidential de lux Evocasa Selecta, estimand vanzari record, de 10 apartamente pe trimestru. Estimarea se bazeaza pe o strategie de marketing ușor nonconformista comparativ cu cea adoptata pana acum și va debuta cu o zi a portilor deschise chiar in interiorul ansamblului. Evenimentul open house va avea loc Sambata 2 aprilie 2011 la sediul Evocasa Selecta.

Be Igloo a devenit agentia de promovare și vanzare a proiectului Evocasa Selecta – ansamblu rezidential de lux dezvoltat in zona centrala a Bucurestiului, pentru care va oferi servicii integrate de marketing, promovare si vanzari. Astfel, Be Igloo se extinde si pe sectorul de lux al pietei rezidentiale, adaugand in portofoliu un nou segment de piata.
Evocasa Selecta este singurul ansamblu de lux dezvoltat de Adama in Romania cu o arhitectura unica bazata pe pereti tip cortina, situat in centrul Bucureștiului, in zona Foișorul de Foc. Proiectul a necesitat o investitie totala de 16 milioane de EURO si a fost vandut in proportie de peste 60%.
Be Igoo estimeaza ca va vinde restul apartamentelor pana la sfarșitul anului, avand in vedere experienta pe care a caștigat-o in urma celor aproape trei ani de existenta pe piata. Totodata succesul proiectului este asigurat și de avantajele pe care acesta le ofera fata de alte complexuri rezidentiale din București, respectiv locatia centrala, finisajele de lux, precum și un mediu de locuit exclusivist.
Oferta limitata de pe piata locuintelor noi de lux din Capitala, pe fondul finalizarii unui numar extrem de redus de astfel de proiecte, este, de asemenea, un argument pentru care Be Igloo prognozeaza ca locuintele Evocasa Selecta iși vor gasi repede cumparatori.
„ Implementam strategiile nonconformiste de vanzare care deja au consacrat Be Igloo in piata rezidentiala bucuresteana,iar pentru Evocasa Selecta acest open house este o noua abordare de vanzare care se va dovedi de un real succes. Vrem sa promovam oferte precum proiectul Evocasa Selecta pentru ca exista cerere in randul clientilor care pun pret pe un standard de viata ridicat, pe amplasarea locuintei in centrul Capitalei, pe designul finisajelor si facilitatile oferite, pe lux si exclusivism. Cu acest proiect putem spune ca am mai bifat un nou sector de piata si astfel putem raspunde unei arii vaste de cerinte si nevoi in randul clientilor nostri, inclusiv celor care un un buget peste medie. Analizand situatia din piata, aproximam ca vom vinde in jurul a 10 apartamente pe trimestru din Evocasa Selecta, in conditiile in care respectam proiectul de marketing” (Nimrod Zvik, Managing Partner Be Igloo)
Imobilul are 10 etaje si include 77 de apartamente de doua, trei si patru camere, precum si spatii comerciale, de birouri la parter si etajul 1.
Apartamentele au suprafete cuprinse intre 64 metri patrati si 230 metri patrati cu terasa, iar preturile pornesc de la 85.140 euro si pot ajunge la 279.748 euro.
Evocasa Selecta are o arhitectura interna moderna, holuri spatioase, tapetate cu granit, marmura si oglinzi, ceea ce asigura unicitatea cladirii. Proiectul are o parcare subterana pe 2 niveluri, paza 24h,spatii comerciale si proximitate fata de zone de interes (scoli, teatre, cafenele, restaurante, obiective turistice si istorice).
Dezvoltatorul ansamblului Evocasa Selecta a investit in finisaje de calitate superioara, precum parchet Berti-Italia, ferestre termopan – profil aluminiu, gresie Marazzi, usi Pinum, obiecte sanitare Philippe Starck. Exteriorul cladirii este realizat din sticla cu marmura, formand un proiect rezidential de inalta clasa adresat publicului cu venituri medii și mari.
Be Igloo
Infiintata in 2009 in vederea revanzarii locuintelor achizitionate de fondul de investitii norvegian Romania Invest, Be Igloo este cel mai mare vanzator de apartamente noi din Bucuresti. Din martie 2011 este o organizatie independenta cu servicii integrate de PR, marketing si vanzari.
Din portofoliul Be Igloo fac parte ansamblurile rezidentiale Optima si Armonia din Titan, Ten Blocks din Militari, My Dream Pipera, Residenz Chitila, Viva Brasov si Green Hills Piatra Neamt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here