Be Igloo isi dubleaza portofoliul de proiecte promovate, in acest an

0
905

Be Igloo vrea sa-si dubleze in acest an numarul proiectelor rezidentiale promovate si vizeaza in special ansambluri de mici dimensiuni, cu un amplasament atractiv, cele mai cautate de cumparatori avand in vedere conditiile actuale ale pietei.
Compania a reusit in primele zile din acest an sa incheie deja un contract cu dezvoltatorul complexului DMResidence,

mizand pe vanzarea locuintelor din imobil in urmatoarele 3 luni.
Situat in zona Damaroaia, DMResidence cuprinde 3 apartamente cu 2 camere, ce se intind pe 63 mp si sunt disponibile la 69.000 Euro si 4 apartamente cu 3 camere, cu suprafete de 97 mp la pretul de 92.000 Euro.
Proiectul, dezvoltat de Direct General Services in urma unei investitii de 400.000 de euro, este promovat din aceasta luna de Be Igloo, care va asigura servicii integrate de marketing, promovare si vanzari.
“Consider ca in acest moment avem suficiente proiecte rezidentiale mari in portofoliu. Acum ne orientam spre proiecte mici, situate in zone foarte bune. In general, astfel de locuinte sunt mai usor de vandut, iar clientii sunt mult mai deschisi spre investitii in aceste proiecte deoarece ofera perspective bune de castig pe termen mediu. Acum, pe langa raportul pret-calitate-locatie, clientii cauta la o locuinta cu o compartimentare potrivita nevoilor lor, dar si o arhitectura axata nu doar pe functiune, ci si pe partea estetica” Loredana Albu, managing director BeIgloo.
Proiectul DMResidence este construit prin respectare standardelor internaționale de protecție impotriva cutremurelor si incendiilor si ofera locatarilor parcari supraterane și finisaje de calitate superioara.
DMResidence se afla in imediata apropiere a Lacului Grivita, la mica distanta de statia de metrou Bazilescu si la doar 15 minute distanta fata de centru.
“ Pana de curand aceste proiecte se vindeau doar prin marketing de proximitate, insa acea vreme a trecut. In fiecare an populatia Bucurestiului creste, dezvoltatorii nu mai lanseaza proiecte rezidentiale de mari dimensiuni, iar in zonele bune, central sau aproape de centru e foarte greu sa gasesti o locuinta noua, dar la preturi rezonabile. Pana la sfarsitul acestui an, vrem sa ne extindem portofoliul si sa vindem inca 6 proiecte rezidentiale similare DMResidence.” Loredana Albu, managing director BeIgloo.
In ultimile 6 luni, Be Igloo si-a mai adaugat la potofoliu 4 noi proiecte rezidentiale din Bucuresti, respectiv Rasarit de Soare si Vivenda situate in Titan, Quadra II situat in zona Politehnica si DV 24, localizat pe strada Delea Veche, in zona Alba Iulia.
inființata in 2009 in vederea revanzarii locuințelor achiziționate de fondul de investitii norvegian Romania Invest, Be Igloo este cel mai mare vanzator de apartamente noi din
Bucuresti. Din martie 2011 este o organizatie independenta cu servicii integrate de PR, marketing si vanzari.

Loredana Albu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here