BCR ofera depozitul MaxiPlus in EUR pe 2 ani cu dobanda fixa de 8% la scadenta

0
591

Daca se opteaza pentru constituirea depozitului prin intermediul serviciului de canale alternative BCR dobanda ajunge la 8,5% la scadenta la EUR si 14,5% in cazul depozitelor in lei. Promotia „Bonus de dobanda pentru clientii cu cont de salariu la BCR” continua si in luna decembrie: +0.50pp la depozitele la termen standard si +0,25pp la conturile de economii.

Bucuresti, 07 decembrie 2011 – Banca Comerciala Romana (BCR) ofera, pentru clientii sai persoane fizice, un depozit in EUR pe 2 ani cu dobanda fixa de 8% la scadenta MaxiPlus in EUR si un depozit in lei pe 2 ani cu dobanda fixa de 14% la scadenta – MaxiPlus in lei.

“BCR vine in intampinarea clientilor care doresc sa economiseasca cu o oferta deosebita – depozit pe 24 de luni, dobanda fixa de 14% la scadenta pentru depozitele in lei si 8% in cazul depozitelor in EUR. in plus, daca clientii doresc sa isi retraga banii inainte e termen beneficiaza de dobanzi extrem de atractive”, a declarat Catalina Nicoleta Zincenco, Sef Departament in cadrul Directiei de Management al Produselor Retail din cadrul BCR.

in plus, pentru depozitele constituite prin intermediul serviciului de  canale alternative BCR dobandaajunge la 14,5% la scadenta in cazul depozitelor in lei si 8,5% in cazul celor in EUR.

Depozitul MaxiPlus atat cel in lei, cat si cel in EUR, nu au o suma minima de deschidere iar la scadenta, sau oricand dupa aceasta data clientii NU platesc comision de retragere numerar.

in cazul in care clientii lichideaza depozitul inainte de data scadentei, banca bonifica urmatoarele dobanzi pentru perioada de detinere a depozitului:

pana la 6 luni: 3% pe an la lei si 1% pentru EUR

6 – 12 luni: 4% pe an la lei si 1,75% la EUR

12 – 18 luni: 5% pe an la lei si 2,5% la EUR

18 – 24 luni, exclusiv data scadentei: 6% pe an la lei si 3% la EUR

De asemenea, BCR reintroduce in oferta standard a bancii depozitele la termen in GBP si CHF, cu dobanda fixa si plata dobanzii la scadenta, pentru maturitatile de 3, 6 si 12 luni. Astfel, BCR acorda, pentru depozitele in GBP,o dobanda de 1% pentru scadenta la 3 luni, 1,5% pentru cea la 6 luni si 2% pentru scadentele la un an. In cazul depozitelor in CHF, BCR acorda o dobanda de 0,5% la scadentele de 3 luni, 0,75% la cele pentru 6 luni si 1% la scadentele de 12 luni.

*  *
Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.
BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 668 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.000 de bancomate si POS – peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.
*  *
Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 30 septembrie 2011, Erste Group detinea active totale in valoare de 216,1 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 2.631,9 milioane EUR si un raport cost/venituri de 52.4%.

BCR – Comunicare Externa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here