BCR estimeaza ca timpul de acordare a unui credit va scadea cu 60%, dupa incheierea protocolului de colaborare cu ANAF

0
740

Banca Comerciala Romana (BCR) a incheiat un protocol de colaborare cu Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), prin care simplifica semnificativ procesul de acordare a creditelor prin eliminarea documentelor de venit pentru clientii ale caror venituri sunt raportate la ANAF.

“Din dorinta de a imbunatati permanent experienta clientilor nostri, BCR continua sa investeasca in simplificarea procesului de creditare. Odata cu incheierea acordului cu ANAF, clientii cu venituri stabile nu vor mai fi nevoiti sa obtina documentele de venit de la angajator fiind suficienta semnarea, in momentul solicitarii creditului, a unui Acord de consultare a evidentelor ANAF. Estimam ca, facilitarea procesului de creditare va genera o scadere a timpului de aprobare a dosarului de credit cu 60%, ceea ce inseamna credite rapide si timp castigat pentru clientii nostri”, a declarat Roxana Cristea, Șef departament credite persoane fizice, BCR.

BCR le ofera clientilor care isi incaseaza veniturile in cont BCR posibilitatea de a obtine credite de nevoi personale, carduri de credit sau descoperit de cont in maxim 3 ore de la momentul depunerii cererii de credit. Fie ca solicita un credit de nevoi personale, un card de credit sau un credit de casa, clientii cu venituri stabile vor economisi, de acum timpul alocat in trecut pentru obtinerea documentelor de venit.

in cazul clientilor care realizeaza venituri care nu se regasesc in evidentele ANAF, banca poate solicita in continuare documente suplimentare de venit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here