BCR – crestere de peste 70% la vanzarile de credite de nevoi personale

0
935

Banca Comerciala Romana (BCR) a acordat, in primele 5 luni din acest an, peste 65.000 de credite negarantate, volumul de credite fiind in crestere cu 70% fata de perioada similara din 2013.

Din totalul acestor credite, peste 50% sunt credite de nevoi personale, restul reprezentand carduri de credit si descoperit de cont. Valoarea medie a creditului de nevoi personale a crescut cu peste 30%.

„2014 este anul in care vedem primele semne ale cresterii in zona creditelor de consum. Remarcam un numar tot mai ridicat de clienti care aleg sa isi mute creditele de la alte banci la BCR si de cele mai multe ori pe langa oferta competitiva pe care le-o propunem le oferim si credite de valori mai mari. Credem ca avem cea mai buna oferta de creditare in ansamblu din piata, incluzand si ratele de dobanda, in mod constant printre cele mai bune din piata”, a declarat Andrew Gerber, Director Produse Retail in cadrul BCR.

Conform unui studiu facut de banca, se observa o schimbare, de altfel fireasca, in nevoile care conduc la contractarea creditelor de nevoi personale, in sensul cresterii ponderii achizitiilor de tipul produselor cu un grad ridicat de complexitate tehnica (tablete, laptop-uri, telefoane mobile moderne) in defavoarea aparaturii electrocasnice traditionale. Printre alte nevoi finantate se numara renovarile interioare/exterioare, achizitii de terenuri de suprafete mici, vacante, studii, cursuri de perfectionare profesionala, evenimente de familie, etc.

BCR a prelungit pana la 30.06.2014 campania de promovare a creditelor noi de nevoi personale cu accent pe oferta competitiva, simplitate si rapiditate – dobanda promotionala pornind de la 8,5% pe an (DAE 10,08%).

Banca solicita numai 3 acte pentru acordarea creditului de nevoi personale fara garantii. Totodata, BCR aproba creditul rapid in cazul clientilor care isi incaseaza deja salariul sau pensia la BCR. Detalii in Regulamentul campaniei disponibil gratuit in unitatile BCR si pe www.bcr.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here