BCR – credite de nevoi personale in lei cu dobanzi incepand de la 12,9% si ZERO comisioane cu doar 3 acte

0
994

Bucuresti, 1 Octombrie 2012 – Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza o campanie de promovare a creditelor noi de nevoi personale DIVERS BCR axata pe accesibilitate si simplitate – dobanda fixa de la 12,9%, ZERO comisioane de analiza si administrare credit si documentatie simplificata pentru evaluarea cererilor de credite – numai 3 acte pentru acordarea creditului de nevoi personale fara garantii: adeverinta de salariu, fisa fiscala si factura de utilitati sau talon de pensie, decizie de pensionare si factura de utilitati, in cazul veniturilor realizate din pensii.

BCR va derula, pana la 31 decembrie 2012, o campanie de promovare a creditelor noi de nevoi personale DIVERS BCR. Banca ofera 50 lei bonus clientilor care opteza si pentru un card de credit BCR si care vor efectua cel putin 2 tranzactii la POS in prima luna de la achizitionarea cardului. Detalii in Regulamentul campaniei disponibil gratuit in unitatile BCR si pe www.bcr.ro.

in cadrul campaniei, BCR vinde credite noi de nevoi personale cu dobanda fixa incepand de la 12,90% (DAE 13,69%). in plus, BCR ofera gratuit asigurarea de viata la BCR Asigurari de Viata VIG.

„BCR s-a concentrat in ultima perioada pe simplificarea procesului de creditare, unul dintre pasii deja realizati constand in reducerea documentelor solicitate clientilor la doar 3 acte. Totodata, banca a revizuit pretul creditului nou DIVERS BCR, reducand dobanda si practicand comisioane ZERO de analiza si de administrare credit pentru creditele noi. in aceasta perioada a anului creditul DIVERS BCR raspunde cel mai bine nevoilor diverse de finantare ale clientilor cum ar fi pregatiri pentru inceperea anului universitatar, amenajari/remobilari in casa, pachete turistice pentru perioada sarbatorilor; cheltuieli specifice sarbatorilor de iarna, etc.”, a declarat Roxana Cristea, Sef Departament Credite Negarantate, BCR.

Principalele beneficii ale creditelor DIVERS BCR sunt: rata lunara mica si fixa pe toata perioada de creditare, asigurarea de viata oferita gratuit la BCR Asigurari de Viata VIG si posibilitatea de a opta, contra cost, pentru o asigurare complexa ce ofera pana la 24 de rate lunare platite de banca in caz de somaj.

Principalele beneficii aduse de plata cu cardul de credit sunt: cumparaturi cu 0% dobanda (prin programul de 12 rate cu dobanda 0% la comerciantii parteneri BCR / pana la 53 zile perioada de gratie cu dobanda 0%), programul de loialitate, reducerile de pana la 30% la comerciantii parteneri BCR, servicii gratuite de plati facturi la ATM BCR, asigurare gratuita de protectie a cumparaturilor (www.Powercard.ro).

BCR ofera posibilitatea obtinerii aprobarii creditelor de nevoi personale si a cardurilor de credit si prin telefon, prin apelarea gratuita a InfoBCR (zilnic, intre 8.00 si 22.00): 0800.801.BCR (0800.801.227) sau prin transmiterea unui SMS cu textul “Credit” la 1780, tarif normal.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.

BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si  643 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.400 de bancomate si POS – 15.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.  

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Aproximativ 50.000 de angajati deservesc 17 milioane de clienti in cadrul a 3.000 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 30 iunie 2012, Erste Group detinea active totale in valoare de 215,2 miliarde EUR, inregistrand un profit operational de 1.751,3 milioane EUR si un raport cost/venituri de 51.9%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here