Basescu, razand, despre o afirmatie a sa din 2009: Eram sub influenta alcoolului

0
865
basescu-rade

basescu-radeSeful statului ar fi afirmat, marti, la intalnirea cu parlamentarii, intr-un schimb de replici despre pensia sociala minim garantata, potrivit unei inregistrari Antena 3, ca s-a aflat „sub influenta bauturilor alcoolice” atunci cand a sustinut, in 2009, ca aceasta trebuie sa fie de 500 de lei.

Afirmatiile ii sunt atribuite lui Traian Basescu de Antena 3, care a dat publicitatii, marti, o inregistrare despre care afirma ca ar fi fost facuta la intalnirea de marti dintre presedinte si parlamentarii „din arcul puterii”.

Potrivit inregistrarii audio difuzata marti seara de Antena 3, unul dintre participanti, un parlamentar, ii spune sefului statului, in legatura cu pensia sociala minim garantata: „in 2009 mi-ati spus ca ar fi fost bine ca ea sa fi fost de 500 de lei”.

„Eram sub influenta bauturilor alcoolice”, ii raspunde Basescu, dupa care pe inregistrarea data publicitatii de Antena 3 se aud rasete.
Deci asa mi-ati spus, si stiu ca atunci credeati foarte mult in aceasta treaba”, continua interlocutorul presedintelui.

In replica, Basescu ii spune acestuia ca „asta” a fost „lansata” in campania din 2008 si sustinuta de guvernul de atunci, care a decis majorarea ei fara a-l consulta.

„Eu, in campania prezidentiala, nu am sustinut asa ceva”, continua Basescu.

„Nu ati vorbit in campanie despre pensia sociala minim garnatata?”, revine interlocutorul presedintelui.

Acesta raspunde: „Nu am vorbit despre ea pentru ca era deja introdusa”. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here