Basescu indeamna romanii la solidaritate, pentru ca nimeni nu scapa de criza individual

0
728
palatul-parlamentului

palatul-parlamentuluiPresedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca indemnul sau pentru romani este „solidaritate”, pentru ca „nimeni nu poate scapa de criza individual”, el adaugand: „Ori iesim toti, dar odata cu tara, pentru ca salvari individuale nu exista”.

„indemnul meu pentru oamenii politici este prudenta. indemnul meu pentru romani e solidaritate, pentru ca nimeni nu poate scapa de criza individual”, a spus seful statului.

Basescu a spus ca in Romania nu exista un loc in care sa se fuga de criza.
” Din criza ori iesim toti, dar numai odata cu tara. Nu exista loc in tara asta in care sa fugim de criza. Ori scoateam tara si iesim noi toti, ori, salvari din criza grea in care se afla Europa si lumea nu exista „, a adaugat Basescu.

El a subliniat ca exista un orizont, ca se stie ce este de facut si ca exista si resursele pentru a trece prin criza cu pagube minime.

„Avem un orizont, stim ce avem de facut, avem resurse sa trecem cu pagube minime prin criza. Suntem mai bine pregatiti decat in 2009, dar trebuie sa fim responsabili „, a spus Basescu, seful statului precizand ca este nevoie sa se accelereze ceea ce s-a inceput in ultimii ani. (Mediafax)

Sursa foto: Arhivafoto.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here