Basescu, acuzat ca a palmuit un avocat. Cotroceniul neaga. Tu ce crezi?

0
746
basescu-agresiv-

basescu-agresiv-Presedintele Traian Basescu ar fi palmuit un avocat, sustin jurnalistii de la Cotidianul. Potrivit acestora incidentul s-ar fi petrecut in noaptea de vineri spre sambata, la Neptun.  SPP si Presedintia admit ca presedintele ar fi avut parte de un incident vineri seara, dar spun ca Traian Basescu nu a lovit pe nimeni.

Jurnalistii de la Cotidianul sustin ca, exact la zece minute dupa miezul noptii, seful statului ar fi parasit restaurantul Ciresica de la Neptun. in acest timp, avocatul Dan Chitic care se plimba impreuna cu sotia pe aleea din fata restaurantului i-ar fi strigat presedintelui: ,,Sa-ti fie rusine!,,.

Iata dialogul prezentat de Cotidianul.ro:

,, av. Dan Chitic: Sa-ti fie rusine!

Presedintele Traian Basescu: De ce strigi rusine, ma, dobitocule.

av. Dan Chitic: Pentru ce ati facut cu tara asta. ,,

Potrivit avocatului Dan Chitic, citat de Cotidianul, seful statului ar fi venit la el si l-ar fi lovit cu palma. Doi bodyguarzi ar fi sarit sa-l imobilizeze pe avocat, iar seful statului a urcat in masina si a plecat insotit de SPP-isti. Sotia lui Dan Chitic, a sustinut, pentru Cotidianul ca a retinut doar numarul autoturismului: B 59 CZL. Familia Chitic a mai precizat ca, la incident nu au asistat decat SPP-isti si patronul restaurantului Ciresica. intrebat de jurnalisti, acesta nu a sustinut povestea celor doi, ba chiar a precizat ca nu a avut loc niciun incident.

Cotroceniul si SPP: A fost un incident, Basescu nu a lovit pe nimeni

Cotroceniul neaga ca presedintele Basescu ar fi lovit pe cineva, dar admite ca vineri seara s-ar fi petrecut un incident. “Administratia Prezidentiala regreta lejeritatea cu care site-ul cotidianul.ro lanseaza minciuni si dezinformari despre presedintele Romaniei, Traian Basescu. Pentru corecta informare a opiniei publice, Administratia Prezidentiala precizeaza ca nu a existat niciun incident de tipul celui descris in articolul respectiv. Dimpotriva, realitatea este cu totul alta. in cursul serii de vineri, 20 august a.c., in statiunea Neptun, o persoana cu manifestari agresive a adresat injurii presedintelui Romaniei, fara a exista insa un contact fizic intre aceasta si seful statului. in consecinta, Administratia Prezidentiala isi exprima regretul ca site-ul respectiv continua politica editoriala neprofesionista si rauvoitoare, de lansare de neadevaruri despre presedintele Romaniei”, se arata in comunicatul Presedintiei.

Aceeasi varianta si din partea SPP. Numai ca acesta se joaca cu calendarul. Initial vorbeste de un incident petrecut sambata seara, ulterior revine si spune ca acesta a avut loc vineri. “Ofiterii Serviciului de Protectie si Paza nu au cunostinta de existenta vreunui incident similar celui relatat de site-ul „www.cotidianul.ro”. Precizam ca, in seara zilei de 20 august a.c., ofiterii SPP nu au permis accesul in imediata apropiere a Presedintelui Romaniei unei persoane agitate care a adresat injurii demnitarului.”(Sursa: realitatea.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here