Banca Romaneasca ofera servicii de factoring prin intermediul RisCo

0
1024

Banca Romaneasca acorda companiilor finantare rapida si simplificata pe baza facturilor emise prin intermediul sistemului de verificare firme online – RisCo, incepand cu luna aprilie.

Solutia de factoring oferita de Banca Romaneasca prin intermediul RisCo este disponibila in lei, se acorda pe o perioada de 12 luni si finanteaza pana la 80% din valoarea facturilor eligibile.

Noutatea acestui produs este reprezentata de faptul ca oricine, oricand poate avea acces simplu si rapid la solutia de finantare: companiile acceseaza pagina https://www.risco.ro/factoring/formular-aplicare, completeaza campurile indicate si transmit formularul. in maximum 24 de ore, un reprezentant RisCo le contacteaza telefonic pentru analiza si trimite aplicatia catre Banca Romaneasca.

Factoringul oferit prin intermediul RisCo este unul dintre cele mai accesibile produse de finantare din piata, cu o rata a dobanzii ROBOR 1M + 3,65% si un comision de factoring cuprins intre 0,1% si 0,4%.

in pagina dedicata produsului pe site-ul RisCo se pot estima, cu ajutorul unui calculator, costurile aferente in cazul finantarii facturilor, precum si profitabilitatea obtinuta de firma tinand cont de marja profitului operational al companiei si costurile produsului.

Factoringul imbunatateste lichiditatile companiei prin finantare la cerere, preia din efortul de administrare, monitorizare si raportare a facturilor emise catre clienti. Astfel, o parte dintre angajati pot fi alocati pentru alte activitati.

Mai mult decat atat, prin factoring compania isi poate majora cifra de afaceri fara a recurge la un credit bancar clasic si isi poate fideliza clientii, prin cresterea termenelor de plata al facturilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here