Banca Comerciala Carpatica lanseaza serviciul dedicat persoanelor juridice

0
894

TREZO RAPID este noul serviciu pe care Banca Comerciala Carpatica il pune la dispozitia persoanelor juridice care au conturi deschise la Trezoreria Statului si prin intermediul caruia, cu imputernicirea clientului, banca poate realiza in numele acestuia mai multe tipuri de operatiuni printre care :

Ridicarea extraselor de cont pentru conturile deschise la Trezorerie
Transferul soldurilor conturilor de la Trezorerie in conturile deschise la Banca Comerciala Carpatica

„TREZO RAPID este un serviciu util si foarte usor de accesat, menit sa sprijine activitatea clientilor nostri obisnuiti deja cu standarde tot mai ridicate in materie de  servicii puse la dispozitie de catre BCC. Este foarte important pentru noi sa le oferim tot confortul astfel incat acestia sa se concentreze exclusiv asupra afacerilor pe care le desfasoara, lasand in grija noastra efectuarea unor operatiuni care necesita investirea unor resurse importante precum efort si timp”, afirma Gheorghe Cismaru, Director Executiv la Banca Comerciala Carpatica.

Serviciul functioneaza foarte simplu si este la indemana oricui doreste sa il achizitioneze. Banca preia zilnic, la prima ora, fisierul cu extrasele de cont aferente conturilor clientilor primite de la unitatile operative ale Trezoreriei Statului; instructeaza apoi platile in numele clientului prin emiterea unui ordin de plata semnat de catre reprezentantii bancii, iar in final transmite ordinul de plata in format fizic Trezoreriei locale de unde va ridica si extrasul clientului. Pentru acest serviciu banca percepe un abonament lunar cu o valoare fixa de 30 de euro, indiferent de numarul de plati efectuate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here