Banca Comerciala Carpatica aduce pe piata romaneasca un produs nou: MasterCard e-Smart Debit

0
804

SIBIU 29 noiembrie 2011  Banca Comerciala Carpatica lanseaza pe piata bancara romaneasca un produs inovativ, superior din punct de vedere tehnologic tuturor celor existente pana in prezent: cardul cu display MasterCard e-Smart Debit.

Acest nou dispozitiv este foarte util clientilor actuali si potentiali care utilizeaza serviciul de internet banking BCC e-Smart. MasterCard e-Smart Debit combina un card de debit ?i un token (dispozitiv de autentificare in mediul online de internet banking), fiind destinat utilizatorilor acestui serviciu pentru autentificare ?i pentru autorizarea tranzac?iilor.
Cardul dispune o tehnologie inovatoare care, prin apasarea butonului incorporat, determina generarea unui cod de securitate afisat pe ecranul acestuia, in mod similar unui token hardware.
Noul produs este unul de tip 2 in 1, indeplinind atat functia de card bancar, cat si cea de dispozitiv de autentificare de tip token.
Autentificarea si autorizarea platilor in sistemul BCC e-Smart se realizeaza in mod identic daca se utilizeaza un dispozitiv clasic, de tip digipass. Utilizarea acestui serviciu de internet banking ramane in continuare la fel de sigura, fiind implicate mai multe etape de autentificare.
Pentru cardurile Mastercard e-Smart Debit emise pana la data de 31.12.2011, clientii beneficiaza de comision de administrare 0 (zero) in primele 3 luni
Cardul este emis sub sigla MasterCard, care s-a implicat activ in studierea acestui nou tip de produs, tehnologia utilizata fiind testata cu mult timp inainte de a fi pusa la dispozitia consumatorilor. Cardul cu display si-a testat siguranta si calitatile, fiind in conformitate cu standardele ISO si a trecut de examenul impus de CSI (Card Security and Integrity).
“Suntem incantati sa lansam un produs inovator, adaptat cerintelor tot mai ridicate ale clientilor nostri, cu atat mai mult cu cat suntem printre primele banci din Romania care se implica intr-un astfel de proiect. Lansarea acestui produs are la baza o politica abordata de Carpatica si mai mult decat atat, o promisiune declarata de noi, de a ne adapta in permanenta serviciile si produsele noilor tendinte, cerinte tot mai sofisticate ale consumatorilor. Cardul MasterCard e-Smart Debit, reprezinta pentru noi trecerea spre o noua viziune, aceea de a tranzita serviciile bancii in zona de on line banking, o zona cu un potential imens atat pentru banca, cat si pentru consumatori.”, declara Georgiana Coanda, Director Executiv Retea Retail la Banca Comerciala Carpatica.
„Cele mai semnificative inovatii tehnologice sunt, paradoxal poate, si cele mai simple si care ne fac viata mai usoara”, spune Cosmin Vladimirescu, Country Manager Romania si Moldova, MasterCard Europe. „Acesta este si cazul cardului MasterCard e-Smart Debit de la Banca Comerciala Carpatica, care raspunde in mod extrem de convenabil la nevoile de siguranta si de a rezolva problemele financiare rapid, intr-un mod simplu.

Cu alte cuvinte, cardul suprima nevoia unui dispozitiv suplimentar, iar clientii BCC vor avea tot ce le trebuie doar in cardul lor MasterCard e-Smart Debit.”
Mai multe informatii despre aceste nou produs sunt disponibile pe site-ul bancii www.carpatica.ro, la sectiunea Persoane fizice > Carduri.
Banca Comerciala Carpatica este o institutie financiara cu capital social majoritar romanesc, ale carei actiuni sunt listate la categoria intai a Bursei de Valori Bucuresti.
Banca Comerciala Carpatica a fost infiintata la Sibiu in data de 15 iulie 1999. in prezent, banca detine o retea teritoriala vasta acoperind toate judetele tarii si Bucuresti. Produsele si serviciile financiare oferite de BCC sunt dintre cele mai diversificate si adaptate cerintelor clientilor persoane fizice, IMM-uri si Corporatii. BCC promoveaza inteligenta autohtona, capitalul uman si financiar, dovedind transparenta, operativitate si flexibilitate in rezolvarea problemelor partenerilor sai de afaceri.

Contact:
Banca Comerciala Carpatica, Biroul de Comunicare si PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here