Baby Boom Show da startul toamnei la Romexpo

0
1082

#BabyBoomStie – aceasta a fost deviza de comunicare a editiei de toamna. Super discount-uri oferite doar pe durata Baby Boom, cursuri gratuite, ateliere de creatie pentru copii, lansari in premiera, cel mai vesel studio foto – sunt doar o mica parte din coordonatele acestei editii.

241 brand-uri prezente cu o luna inainte de deschiderea oficiala

Iar numaratoarea continua. La linia de start, Baby Boom Show estimeaza 148 de companii expozante pe o suprafata de 4500 mp in cadrul Pavilionului Central ROMEXPO.

20 de ore de cursuri gratuite pentru parinti.

Curs de Prim Ajutor, Scoala Viitoarelor Mamici, Curs de Diversificare si Nutritie pentru Bebelusi, Curs de Alaptare, Siguranta Copilului in Autovehicul, Curs Somnul Bebelusului, Conferinta – Medicina pe limba ta! – insumeaza peste 20 de ore de informatii oferite gratuit, de catre specialistii in domeniu, tinerilor parinti. Cu o luna inainte de inceperea Baby Boom Show, locurile sunt ocupate in proportie de 90%.

Un studio foto ce ofera gratuit fotografii realizate de profesionisti

Timp de patru zile amenajam la Baby Boom Show cel mai vesel studio foto, unde intreaga familie poate fi vedeta unei super sedinte foto realizate de fotografi profesionisti.

30 de ore dedicate atelierelor de creatie si momentelor artistice

Pictura pe tricouri, modelaj, ateliere de puzzle sau de limba germana, spectacole de balet, cele mai mari spatii de joaca, tunsori/coafuri gratuite si pictura pe unghii pentru micile domnisoare – sunt distractiile care ii asteapta, ora de ora, pe cei mai mici dintre vizitatorii Baby Boom Show, pe tot parcursul evenimentului.

2 lansari in premiera

Prima tricicleta pliabila dar si noua colectie de carucioare Dylan’s Candy Bar de la Erfi Kids se lanseaza in premiera la Baby Boom Show.

Vineri, 1 septembrie, intre orele 14.00 – 15.00 – parintii au ocazia sa vada si sa testeze cele mai vesele si colorate carucioare, iar Sambata, 2 septembrie, intre orele 14.00 – 15.00 va fi prezentata oficial prima tricicleta pliabila.

Sute de discount-uri si noutati prezentate la Baby Boom

Si la aceasta editie expozantii s-au intrecut in oferirea a sute de discount-uri exclusive ce ajung chiar pana la 70%. Mai mult decat atat, printre noutatile acestei editii se numara aparatele de monitorizare video/audio a somnului bebelusului, sistemele co-sleeper, aparatul de gatit multifunctional ce include incalzitor, sterilizator, blender, avand in acelasi timp functii de decongelare si reincalzire, cosmetice eco pentru bebelusi, dar si carucioare si scaune auto certificate la cele mai inalte standarde.

Un centru de recuperare medicala

Alaturi de partenerii de la Kinetobebe si la aceasta editie parintii pot beneficia de evaluari medicale gratuite la Clinica de Recuperare Baby Boom powered by Kinetobebe. Kinetoterapie, logopedie si consiliere cu un psihoterapeut sunt serviciile oferite gratuit vizitatorilor evenimentului.

Maternitati si banci de celule stem

Asa cum si-a obisnuit publicul, Baby Boom reuneste si de aceasta data cele mai multe banci de celule stem si maternitati. Vizitatorii sunt asteptati cu oferte speciale la standurile Baby Stem Cells, Biogenis, Cord Blood Center, Euromedics, Future Health, Stem Cells, Stem Sure, Centru Medical Sanconfind, Medlife si Sanador – iar printre premiile oferite in cadrul tombolelor se numara o nastere si recoltare de celule stem gratuite.

2 zile cu intrare libera

Pentru inca o editie, Baby Boom Show faciliteaza prezenta la eveniment prin accesul gratuit in primele doua zile pe baza invitatiei online. Cu o luna inainte de inceperea evenimentului 3.000 de persoane si-au exprimat deja optiunea de a participa, prin accesarea invitatiei.

Baby Boom Show, pe scurt:

31 august – 3 septembrie 2017, Pavilionul Central, Romexpo

Program de vizitare:

► 31 august – 2 septembrie 2017, zilnic intre orele 10:00 – 19:00

► 3 septembrie 2017, intre orele 10:00 – 18:00

ACCES AUTO:

► POARTA B (B-dul Expozitiei)

TARIF INTRARE:

Acces GRATUIT pentru 31 august si 1 septembrie 2017 pe baza de invitatie online.

► Tarif bilet intrare pentru zilele 2 si 3 septembrie 2017: 10 Ron

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here