388 de bebelusi s-au nascut in primele 6 luni la maternitatea Polisano, in crestere cu 10% fata de anul trecut

0
1414

In primele 6 luni ale acestui an, 388 de nou-nascuti au venit pe lume la maternitatea Polisano din Sibiu, cea mai moderna din zona centrala a tarii, in crestere cu 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut. In fiecare luna s-au nascut in medie 65 de bebelusi. Cele mai numeroase mamici care s-au adresat Maternitatii sunt din judetul Sibiu, dar cu o crestere impresionanta insa a procentului de mamici din alte judete ale tarii printre care Valcea, Dolj, Alba si Hunedoara, care se adreseaza Maternitatii Polisano pentru monitorizarea sarcinii si asistentă a nasterii.

Venirea pe lume a unui copil este un eveniment de neuitat in viata oricarei femei, iar in cadrul maternitatatii Polisano vrem sa le oferim viitoarelor mamici experienta unei nasteri in siguranta, intr-o atmosfera calda si familiala, sub atenta ingrijire a celor mai buni medici neonatologi. Maternitatea noastra este certificata de UNICEF si Ministerul Sanatatii ca „Spital prieten al copilului”, ceea ce reflecta calitatea serviciilor medicale oferite de echipa medicala, precum si preocuparea intregului personal medical fata de dezvoltarea atasamentului mama-copil inca din primele clipe de viata.” a declarat Dr. Ovidiu Gligor, reprezentantul maternitatii Polisano.

Maternitatea Polisano asigura nou-nascutului ingrijiri la cele mai inalte standarde, acordate de catre o echipa de medici specialisti profesionisti cu inalta calificare, instruiti dupa cele mai moderne standarde europene de ingrijiri prenatale si perinatale in specialitatile obstetrica-ginecologie, neonatologie, pediatrie, ATI, genetica medicala, psihologie, laborator si imagistica medicala. In cadrul sau se asigura asistenta medicala permanenta prin liniile de garda in obstetrică-ginecologie, ATI, neonatologie, laborator si un punct de transfuzie.

Blocul de nasteri dispune de doua sali pentru nasterea naturala si nasterea in apa si doua sali pentru operatii de cezariana, cu circuite inchise, dotate cu cele mai moderne echipamente pentru desfasurarea in cele mai sigure conditii a operatiilor. La nivelul sectiei de neonatologie functioneaza compartimentul ATI neonatal cu tehnologie medicala de ultima generatie pentru terapia intensiva neonatala, iar supravegherea nou-nascutilor se realizeaza permanent, 24/24. Anul acesta, maternitatea Polisano a aniversat 4 ani de la infiintare, timp in care aici au avut loc peste 3000 de nasteri.

Despre Spitalul European Polisano:

Infiintat in anul 2013, Spitalul European Polisano din Sibiu este cea mai recenta si moderna investitie in domeniul medical din Romania, realizata prin prisma celor 20 de ani de experienta si activitate a grupului Polisano. Acesta face parte dintr-o structura integrata de centre de excelenta in medicina si reprezinta o noutate pe piata serviciilor medicale din Romania, atat prin dotarea de exceptie, cat si prin colaborarile stabilite in premiera cu universitati de medicina de prestigiu din Austria, Franta, Marea Britanie, Suedia, Statele Unite si Canada, dar si prin acordurile incheiate cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu si cu Spitalul Clinic Judetean Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here