AXXIS Nova Resort & SPA, la Salonul Imobiliar Bucureşti (19-21 noiembrie 2021)

0
2090

 

 

Conceptul integrat AXXIS Nova Resort&SPA va participa în calitate de expozant în perioada 19-21 Noiembrie la unul dintre cele mai de anvergură evenimente din Real Estate-ul românesc: Salonul Imobiliar București, care se va organiza între 19 și 21 Noiembrie în incinta Palatului Parlamentului.

 

 

Axxis Nova Resort & Spa – când acasă înseamnă, în fiecare zi, o vacanţă de lux

 

Vă invităm să descoperiţi conceptul integrat AXXIS Nova Resort & Spa, în perioada 19-21 noiembrie, la Salonul Imobiliar București, în incinta Palatului Parlamentului. AXXIS Nova Resort & Spa este un proiect rezidențial de anvergură care va cuprinde un hotel de 5* și 6 blocuri cu apartamente de lux la malul Mării Negre. Construcția primului concept integrat din Mamaia Nord – AXXIS Nova Resort & Spa – a fost demarată deja, cu primul bloc de apartamente: Madrid.

 

Madrid este poziționat în prima linie, lângă promenadă, va avea un view spectaculos către litoral și acces direct la plaja privată AXXIS Nova Beach, cu o suprafață totală de 20.000 mp. Madrid va cuprinde 3 scări, 272 unităţi – garsoniere, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, cu vedere spre mare – cu prețuri începând de la 72.000 euro și suprafețe cuprinse între 53 și 224 mp. Terasele ating suprafețe de până la 106 mp, iar la capitolul design interior oferta cuprinde trei stiluri: Luna, Solis și AXXIS.

 

 

Conceptul integrat AXXIS Nova Resort & Spa va duce luxul de la malul Mării Negre la cel mai înalt nivel:

 

–       Peste 20.000 mp de plajă privată

–       Peste 15.000 mp de spații verzi

–       Aproximativ 1.000 mp de piscină

–       Un centru spa cu piscină interioară și exterioară încălzită și servicii de masaj, saună, jacuzzi, cosmetică și terapii

–       Terenuri de volei, tenis și fotbal

–       Hotel de animale cu spaţiu exterior dedicat

–       Zonă de relaxare pe iarbă cu baldachine, grădină amenajată în stil francez, grădină cu cireși japonezi, piațetă cu oglinzi la infinit, piațetă între blocuri cu oglindă de apă, palmieri.

–       Spatii verzi amenajate pe acoperisurile cladirilor

–       Spații comerciale de lux, cafenele și restaurante

 

 

Noi construim locul pe care tu l-ai visat!

 

 

Pentru mai multe detalii despre AXXIS Nova Resort & Spa și oferte de preț, accesați site-     ul: www.AxxisNova.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here