Aventura, indrazneala, adrenalina, experienta extrema…. un mix energizant caracteristic scuba-divingului

0
732

Definit drept un sport extrem, adeptii scufundarilor sunt atrasi de o lume in intregime noua, bogata in culori  si populata de vietuitoare in general nepericuloase. Efortul de a patrunde in aceasta lume cunoscuta de putini cu un echipament special care sa asigure in primul rand aportul necesar de aer, precum si o temperatura placuta si constanta corpului este rasplatit din plin cu o senzatie specifica imponderabilitatii cunoscute doar de astronauti.

 

Acest sport putin promovat la noi in tara este acum accesibil la preturi avantajoase prin intermediul scolii de scufundari BDODS Diving School.
Pentru a incerca acest sport trebuie sa fii initiat, sa fii insotit de un instructor si sa ti se explice cum se foloseste echipamentul de scafandru in conditii de maxima siguranta. Prima ta experienta subacvatica poate incepe printr-o sesiune “Discovery Scuba Diving”.Aceasta nu reprezinta un curs de certificare, ci este proiectata pentru a-ti oferi o introducere in acest sport interesant.

Daca vei vrea sa progresezi in acest sport, personalul nostru profesional (ce este pasionat de scufundari)  te va pregati pentru scufundari in deplina siguranta in ape deschise. La absolvirea cursului Open-Water (OWD) vei obtine un brevet de scafandru inregistrat de Asociatia Nord-Americana a Instructorilor Subacvatici (NAUI) si recunoscut international.

Cursurile OWD incep din 12 aprilie 2010 si presupun 2 sedinte de pregatire teoretica ce vor avea loc la World Trade Center Bucuresti, 2 scufundari la bazinul Floreasca din Bucuresti si 5 scufundari la Marea Neagra. Pretul cursului este de 850 RON + TVA. La acest cost nu se percep taxe suplimentare.
Scoala BDODS Diving School ofera spre inchiriere si vanzare echipamente de neopren suficient de groase(7mm) astfel incat sa-ti permita o experienta subacvatica placuta in ape cu temperatura intre 8 si 24 de grade Celsius. De o calitate superioara si la cele mai mici preturi de pe piata, BDODS Diving School comercializeaza echipamente de la inventatorul primului set de scuba- AQUALUNG- si de la cea mai experimentata companie de scufundari subacvatice- CRESSI –  ce dateaza din 1946.

Mai multe detalii despre cum poti deveni scafandru pe www.MaScufund.RO
BDODS Diving School participare in cadrul KINGS HOLIDAY – singurului targ de turism recomandat de Miss Universe Romania. Evenimentul poate fi vizitat in perioada 16-18 aprilie la World Trade Center Bucuresti.

Organizatori: BDOBC Business Center si Net Worth Advisory
Partener Oficial: Yacht Club Regal Roman (YCRR)
Parteneri Principali: Miss Universe Romania, Residence Hotels, Castel Bran, Leo & Leo, Yacht Magazin, Tal Aviation
Eveniment realizat cu sprijinul: Asociatia Profesionistilor de Turism din Romania (APTR ) si Europa FM
Parteneri media: Money Express, Yacht Expert, Romania Libera, Luxury Magazine, Vacante & Calatorii, Business Adviser, Business Point, Event Bazar, Casino, Bloombiz.RO, Travelworld.RO; Infotravelromania.RO; Presalazi.RO, Agentiadepresamondena.RO, alaturi de alti peste 20 de parteneri media
MAI MULTE DETALII pe NOUL SITE : www.kingsholiday.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here