Au inceput inscrierile la conferinta „Cariera ta in HR”

0
1788

Domeniul HR se schimba de la o zi la alta, iar modificarile afecteaza activitatea tuturor companiilor, indiferent de zona in care activeaza.

Noile strategii si tendinte aplicate cu succes in mediile de business din America si din vestul Europei scutura din temelii vechile principii de management HR si uneori sunt greu de inteles de catre managerii traditionalisti.

De aceea, liderul informatiilor specializate din Romania, Rentrop&Straton, organizeaza pe 28 octombrie cel mai important eveniment de HR al anului 2016: Conferinta „Cariera ta in HR”.

Este cel mai asteptat eveniment al anului 2016 pentru angajatori, dar si pentru managerii departamentelor de HR, PR si chiar IT!

5 dintre cei mai cunoscut experti in HR din Romania vor dezbate cele mai controversate teme ale momentului:

Bogdan Comanescu: “Cum obtinem bugete de training mult mai mari demonstrand, simplu si clar, profitabilitatea trainingului personalizat?”

Cristian Stelea: Protectia informatiilor confidentiale, secretelor comerciale si a sistemelor informatice din cadrul companiilor

Corina Neagu: “Recrutarea – proces esential de Resurse Umane in cadrul managementului organizational”

Romeu Cretu: Codul de Comunicare sau nu lasa comunicarea la voia intamplarii!

Iulia Circei: (Secretar general la Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca): Situatia fortei de munca in Romania anului 2016

Conferinta „Cariera ta in HR” se desfasoara in 28 octombrie 2016 la hotel Marshal Garden, in intervalul orar 9:00-13:00, iar biletele de acces pot fi achizitionate online de aici>>

Evenimentul este unul de elita, rezervat profesionistilor, si se bucura de un prestigiu deosebit in mediul economic si de afaceri din Romania.

Puteti sa rezervati locul dvs. de aici http://conferintahr.resurseumane.org sau prin email la adresa [email protected]. udc_hr

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here