Au aparut noi probe care il incrimineaza pe Dominique Strauss-Kahn

0
702
acuzatie-deget-finger

acuzatie-deget-fingerAnchetatorii americani au gasit, luni, noi dovezi care ar putea sustine acuzatia de agresiune sexuala formulata impotriva directorului FMI Dominique Strauss-Kahn, au declarat surse din cadrul politiei, citate de Fox News.Potrivit unor surse din cadrul politiei, pe cearsafurile din camera in care a stat

Dominique Strauss-Kahn vineri au fost gasite urme de sange, care ar putea sustine acuzatia de agresiune sexuala asupra cameristei hotelului. Totodata, anchetatorii au gasit probe suplimentare si in camera, acestea urmand a fi supuse unor analize medico-legale.

Potrivit surselor citate, la scurt timp dupa ora 12.00, un barbat din cadrul „room service” care tocmai parasise camera lui Strauss-Kahn i-a spus cameristei ca aceasta este goala. Dupa ce trece termenul de eliberare a camerei, la pranz, personalul din cadrul „room service” matura, ridica tavile, mancarea lasata de clienti si condimentele si apoi anunta camerista daca respectiva camera este goala sau ocupata.

Un angajat din cadrul „room service” i-a spus cameristei ca nu este nimeni in imensul apartament in care se afla Strauss-Kahn.

Sursele citate sustin ca aceasta a batut la usa de trei ori, conform protocolului, strigand de fiecare data „Housekeeping”, din ce in ce mai tare, dupa care a sunat la sonerie. Nu era niciun semn cu „Nu deranjati” pe manerul usii. De fapt nu era niciun semn pe maner.

Potrivit declaratiilor cameristei, relatate de o sursa din cadrul politiei, atunci cand aceasta a deschis usa l-a vazut pe Strauss-Kahn gol. El a sarit la ea, a prins-o de sani, a aruncat-o in pat si a agresat-o sexual. Aceasi sursa sustine ca femeia a ripostat si a incercat sa fuga spre usa. Dar a alunecat pe marmura si a cazut in genunchi, provocandu-si o contuzie. in acel moment, potrivit cameristei, Strauss-Kahn ar fi prins-o si ar fi incercat sa o forteze sa faca sex oral. Ea l-a respins din nou, dar de data aceasta cu succes, potrivit surselor citate.

Dupa ce a reusit sa iasa din camera, camerista s-a grabit spre parter, unde le-a spus angajatilor hotelului despre atac. Cand acestia au urcat in camera pentru a-l gasi pe agresor, acesta se afla deja la parter, unde platea camera, potrivit surselor citate.

In timp ce acesta se afla in masina care il transporta la aeroport, camerista era reticenta in a vorbi cu politia. Cand au ajuns detectivii, ea a fost dusa la spital, unde a fost supusa unui examen pentru a se stabili daca a fost violata si in urma caruia au fost gasite probe de ADN. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here