Ariston Thermo paticipă la ISH, cel mai mare târg din industrie, cu cele mai noi și inovative produse din portofoliu

0
1435

Ariston Thermo Group participă la ISH 2017 – cel mai mare târg din lume pe segmentul de încâlzire, aer-condiționat, tehnologii regenerabile și design pentru băi, ce are loc la Frankfurt în perioada 14 – 18 martie și reunește peste 2.400 de expozanți. Ca și până acum, și în acest an ISH are ca focus conservarea resurselor și mai ales tehnologii inovative privind energiile regeneabile.

Cu peste 85 de ani de experiență pe piața de profil, Ariston Thermo este unul dintre liderii mondiali pe segmentul confortului în locuință, propunându-și constant să inoveze. Astfel, până în 2020 Grupul are ca target ca 80% din cifra de afaceri să vină din vânzarea de produse ce au la bază tehnologii orientate pe energie regenerabilă, cu o eficiență ridicată.

Compania va avea în cadrul ISH un spațiu de expoziție de 1.000 mp, împărțit pe zone dedicate brandurilor Ariston și Elco, unde vor fi expuse produse inovative care maximizează confortul, având eficiență și performanțe ridicate. Tot în cadrul târgului, Grupul va avea și un stand de 168 mp dedicat ATAG Heating, un jucător important pe piața de încălzire din Benelux, deținut de compania italiană.

Prezența brandului Elco la ISH are ca focus sisteme pentru încălzire, atât pentru locuințe, cât și pentru uz comercial sau industrial. În cadrul ISH 2017, zona Elco va provoca vizitatorii la o experiență 360° “touch and feel”, având o prezență interactivă. Pe lângă o serie de alte inovații bazate pe energii regenerabile, Elco va prezenta Thision S Plus, o nouă gamă de centrale termice în condensare cu o eficiență ridicată A+, potrivit standardelor ErP. De asemenea, va fi prezentată și noua pompă de căldură aer-apă Aerotop Split, la fel de silențioasă ca întreaga gamă Elco pe acest segement, grație sistemului Elco Noise Reduction.

În ceea ce privește arzătoarele, la ISH va fi prezentată și gama Ultra low NOx Elco dedicată încălzirii rezidențiale. Aceste produse sunt foarte eficiente și aliniate celor mai noi standarde europene privind emisiile de noxe.

Raportat la prezența brandului Ariston la ISH 2017, acesta este focusat pe inovațiile anului în materie de confort termic. Astfel, va fi prezentat noul boiler Lydos Hybrid, de clasă A, ce asigură o reducere cu până la 50% a energiei și o performață ridicată, în același timp.

Cum energia regenerabilă este foarte importantă pentru Ariston, noua gamă de pompe de căldură Nimbus, cu soluții 3 în 1 pentru încălzire, apă caldă și răcire, va fi de asemenea vedetă la ISH 2017. În plus, Ariston aduce conectivitatea la un următorul nivel prin lansarea de noi funcții ale aplicației Ariston NET și a accesoriilor de termoreglare CUBE și CUBE S NET.

ATAG este prezent la Frankfurt cu două produse principale: gama de boilere ATAG și termostatul WiFi ATAG One. Gama ATAG i-Series a fost dezvoltată pentru a avea dimensiuni reduse și în același timp putere ridicată. Rezultatul este un boiler cu o performanță și durabilitate excepționale. Spre exemplu, cu un debit de 19,2 l pe minut pentru apă de 40°C, eficiența energetică ajunge la 99%, făcând din acest model cel mai economic boiler.

ATAG One este un termostat WiFi care face posibilă încălzirea locuinței într-un mod foarte eficient prin controlul termperaturii din cameră de pe tabletă, smartphone sau desktop. Mai mult, ATAG One informează din timp, atât proprietarul cât și instalatorul, când este nevoie de o revizie.

Mai mult detalii sunt disponibile pe www.elco.net, www.elco-burners.com, www.atagverwarming.com și www.ariston.com.

# # #

Despre Ariston Thermo România

Ariston Thermo România este filiala locală a companiei italiene Ariston Thermo Group, unul dintre liderii internaţional în producţia şi furnizarea unei game complete de echipamente şi servicii destinate încălzirii şi producerii de apă caldă menajeră.

Angajamentul Ariston Thermo privind eficienţa energetică este exprimat prin lansarea constantă de noi soluţii bazate pe surse regenerabile de energie, cum ar fi sistemele solare şi pompele de căldură, precum şi prin îmbunătăţirea eficienţei produselor tradiţionale (boilere sau centrale termice), dar şi prin investiţiile în noi proiecte.

Portofoliul de produse Ariston Thermo România este compus din centrale termice murale şi de pardoseală, convenţionale şi în condensare sub brandurile Ariston, Chaffoteaux şi Rendamax, boilere electrice şi indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer condiţionat şi panouri solare.

# # #

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here