Apple va incepe productia noii generatii iPhone in iulie, lansarea va avea loc in septembrie

0
671
july-calendar

july-calendarApple va incepe productia noii generatii iPhone in luna iulie, iar produsul va fi lansat pe piata in septembrie, au declarat miercuri trei surse apropiate discutiilor. Noul smartphone va avea un procesor mai rapid, insa un aspect similar cu iPhone 4, a afirmat una dintre persoanele citate.

Trei dintre furnizorii care vor participa la productia noii variante iPhone sunt producatorul de camere digitale Largan Precision, cel de ecrane touch Wintek Corp si gigantul taiwanez Foxconn, care se ocupa de carcase, au adaugat doua dintre surse.

Cele trei companii vor incepe productia in iulie sau august inainte de a livra componentele pentru asamblare catre Hon Hai Precision Industry, cea mai mare companie din grupul Foxconn.

Reprezentantii Apple nu au fost disponibili pentru comentarii.

iPhone este unul dintre cele mai populare produse ale Apple, cu peste 16 milioane de unitati vandute doar in ultimul trimestru al anului trecut. Telefonul a generat peste o treime din vanzarile companiei in aceeasi perioada.

Modelul actual, iPhone 4, a fost lansat in luna iunie anul trecut de directorul general al Apple, Steve Jobs, livrarile incepand in aceeasi luna.

Apple va anunta miercuri rezultatele financiare pentru primul trimestru al acestui an, asteptate cu optimism de investitori si analisti. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here