Apple ar putea cumpara productia Dacia pe 30 de ani cu rezervele de bani pe care le detine

0
737
Apple-logo

Apple-logoApple, cea mai mare companie din lume dupa valoarea de piata, a strans rezerve de numerar de 117,2 miliarde de dolari, bani cu care ar putea cumpara peste 13 milioane de automobile Dacia Logan sau ar putea hrani fiecare persoana din lume cu cate patru burgeri Big Mac de la McDonald’s.

Compania ar putea achizitiona 5,8 miliarde de tricouri la 19 dolari bucata sau cate un laptop de aproximativ 1.000 de dolari pentru jumatate din somerii lumii, peste 200 de milioane la numar, potrivit Bloomberg.

Apple ar putea angaja 1,8 milioane de agenti de paza timp de un an, cu un salariu anual de 60.000 de dolari.

La un salariu de 120.000 de dolari, Apple isi permite sa angajaeze timp de un an 917.000 de bucatari sau sa cumpere cate sapte autoturisme Ferrari pentru fiecare angajat.

Din propriul catalog de produse, compania ar putea cumpara 202 milioane de laptop-uri Macbook Air sau Macbook Pro, 275 milioane de iPad-uri, 533 milioane de iPhone-uri sau iPod-uri sau 3,8 miliarde de perechi de casti.

in Romania, Apple ar putea cumpara peste 13 milioane de Logan-uri, sau ar putea monopoliza vanzarile de autovehicule Dacia timp de 32 de de ani, plecand de la cifra de afaceri de anul trecut a producatorului auto.

Compania ar putea finanta cheltuielile bugetului statului roman timp de aproape patru ani sau ar putea plati dintr-un foc datoria externa pe termen mediu si lung a Romaniei.

Apple a cumparat la sfarsitul saptamanii trecute, pentru 350 milioane de dolari, compania americana de securitate AuthenTec, specializata in identificare prin amprenta digitala.

Apple ar putea introduce, astfel, pe iPhone si iPad, tehnologie avansata de securitate care sa atraga clientii din zona business-ului si sa ofere siguranta la plati electronice, daca va decide sa lanseze un „portofel electronic” – plata la comerciant cu telefonul mobil.

Samsung Electronics, principalul rival al Apple pe piata smartphone-urilor, a anuntat saptamana trecuta ca ar putea utiliza tehnologie AuthenTec in noi gadget-uri. (MEDIAFAX)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here