Anumite operatiuni BCR vor fi intrerupe intre 5 si 8 octombrie

0
732
bcr-arhivafoto-ro

bcr-arhivafoto-roBanca Comerciala Romana (BCR) va intrerupe, in perioada 5-8 octombrie, pe diverse intervale orare, functionarea sistemului informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri, reteaua de bancomate, masini multifunctionale si terminale de plata la comercianti, precum si cele pe platforme alternative.

Pentru reteaua de carduri, bancomate (ATM), masini multifunctionale (MFM) si terminale de plata la comercianti (POS), intreruperile vor avea loc in noaptea de vineri spre sambata, intre orele 00:30 – 04:00, si duminica spre luni, in acelasi interval, se arata intr-un comunicat al BCR.

Serviciile de internet, mobile si phone banking nu vor putea fi utilizate de clienti vineri spre sambata noaptea, intre orele 20:00 si 09:00, si sambata spre duminica, intre 01:30 si 07:30.

„Fluctuatiile care pot aparea vor fi generate de derularea unor procese specifice ce privesc imbunatatiri aduse sistemului informatic BCR, care vor conduce la cresterea calitatii serviciilor oferite. Reteaua de ASV (automat de schimb valutar) nu va fi afectata de acesta intrerupere”, se spune in comunicat.

BCR, membra a Erste Group, este cea mai mare banca din Romania in functie de active, cu peste 16 miliarde euro. Banca are peste 2.400 de bancomate si 15.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti. (MEDIAFAX)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here