Anul acesta se poarta Revelionul… in costum de baie!

0
1505

Din ce in ce mai multi romani aleg destinatiile exotice, calde, pentru perioada sarbatorilor de iarna.

Turiștii noștri s-au gândit la petrecerea de Revelion încă din luna ianuarie a anului 2017, iar     majoritatea lor și-au făcut cadou de sărbătoarea Crăciunului 2016, Vacanța de Revelion pentru 2018!

În topul preferințelor au fost:

Zanzibarul, o destinatie caldă, foarte primitoare și ofertantă, cu prețuri începând de la 1.100 de euro/persoana pentru 10 nopți.

 

Thailanda cu renumita stațiune Pattaya în care distracția nu se termină niciodată, iar ospitalitatea gazdelor este etalon pentru școlile de turism de elită. Această destinație este cea mai căutată de români încă din anul 1992. În acest an locurile au fost ocupate încă din luna august, fapt care a depșit toate așteptările!

 

Egiptul enigmatic atrage an de an mai mulți turiști atât pentru monumentele sale milenare cât și pentru plajele de la Marea Roșie, acolo unde soarele cunoaște un singur sezon: vara. Croaziera pe Nil de la Luxor la Asuan sau AbuSimbel cu serviciile allinclusive de 5 stele este locul ideal pentru petrecerea dintre ani!

 

India cu frumoasele povești și măreția palatelor dar și cu plajele paradisiace din Goa este locul în care orice împătimit al călătoriilor dorește sa fie cel puțin o dată în viață.

 

Madeira sau Insula Regilor – intră în Noul An cu cel mai frumos foc de artificii din lume, care dureaza peste o oră. Am suplimentat locurile, deci nu rata petrecerea!

Despre J’Info Tours

J’Info Tours a fost creata de Carmen si Aurel Pavel in mai 1990, fiind printre primele firme private de turism in Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here