Antonescu: Vom respinge in Parlament planul lui Basescu

0
971
crin-antonescu

crin-antonescuPresedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, dupa sedinta BPC, ca liberalii nu vor sustine la nivel parlamentar planul de masuri propus de Traian Basescu, precizand ca daca seful statului considera ca nu mai merge in Romania cu birocratie, clientela si coruptie, sa plece impreuna cu Emil Boc.

 

„Vom respinge planul (de masuri – n.r.) lui Traian Basescu la nivel parlamentar si la nivel public, vom discuta cu orice Guvern de tehnicieni si de oameni competenti care sa-si asume masuri dure de reducere a cheltuielilor bugetare acolo unde ele sunt posibile si de unde este posbil. Vom sustine in toata aceasta perioada care urmeaza faptul ca, daca trebuie sa facem sacrificii, trebuie sa le facem condusi de oameni cu credibilitate, cu competenta”, a spus Antonescu.

El a subliniat ca „vremea disputelor doar politice, al schimbului de vorbe, a polemicii a trecut” si ca romanii care nu mai au incredere in Traian Basescu si in „camarila” sa trebui sa aiba o reactie pasnica, dar hotarata, inclusiv la nivel public.

„Altfel, Train Basescu, Emil Boc, cautionati de institutii internationale care nu au in responsabilitate soarta romanilor, isi vor continua opera de distrugere a tututor celor care nu fac parte din opera portocalie. (…) Aseara, presedintele vorbea despre faptul ca nu mai merge asa, cu promisiuni demagogice, cu birocratie, clientela si cu coruptie. Pai, daca nu mai merge, sa plece. Cu Traian Basescu si cu Emil Boc tara asta nu se poate reforma”, a sustinut liderul PNL.

Presedintele Traian Basescu a declarat joi seara, dupa negocierile cu delegatia FMI, ca autoritatile romane au ales solutia reducerii fondului de salarii cu 25%, a pensiilor cu 15% si sa scada „masiv subventiile”, in loc de majorarea semnificativa a principalelor taxe, respectiv cota unica si TVA. seful statului a mentionat si ca ajutorul de somaj va scadea cu 15%. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here