Antonescu: Basescu spera sa esueze privatizarea CFR Marfa pentru a castiga puncte

0
909

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca i se pare „trist” si „inestetic” ca o tema de importanta majora precum privatizarea unei mari companii sa prilejuiasca „un fel de joc de-a soarecele si pisica” si a opinat ca seful statului ar spera intr-un esec pentru a „castiga in felul acesta niste puncte”

Antonescu a fost intrebat, intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv, cum vede „razboiul declaratiilor” dintre seful statului si premier din ultimele saptamani, informeaza Mediafax.

„E o suita de declaratii nefaste si inestetice. Eu punctul de vedere mi l-am spus. Cred ca presedintele ar fi trebuit, odata ce i s-a facut o propunere pentru desemnarea unui ministru la Transporturi, sa se pronunte. (…) Victor Ponta nu avea ce face altceva decat ceea ce a facut. Campul in care declaratiile domnului Basescu au dus discutia a generat aceasta polemica. Mi se pare in continuare trist si de-a dreptul inestetic ca o tema de importanta majora, ca privatizarea unei mari companii, sa prilejuiasca un fel de joc de-a soarecele si pisica in care, pana la urma, cine castiga?

Domnul Basescu spera ca aceasta privatizare sa esueze si sa mai castige in felul acesta niste puncte intr-un joc destul de meschin si fara orizont si nu vad ce ne foloseste din toata aceasta poveste. Se pierde timpul, se sta la panda pentru cateva nenorocite de puncte electorale care, repet, nu stiu cand si cui vor putea folosi si cred ca Romania pierde fata de a castiga pana la urma in mod pervers tocmai din contorsiunile coabitarii”, a sustinut presedintele PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here