Ansamblul APARTAMENTE Radacini atrage parintii studentilor la Medicina si Drept

0
840

Rata lunara a unui credit ipotecar pentru un apartament nou de doua camere in acest proiect este  mai mica decat chiria lunara pentru un apartament vechi din zona. PROFIL: 40% dintre cumparatorii din ultimele luni sunt parinti de studenti la Medicina si Drept. Principalul avantaj il reprezinta amplasamentul, ansamblul fiind construit in imediata apropiere a celor doua facultati de prestigiu din Capitala

In ansamblul Apartamente Radacini, cinci din cele 13 apartamente vandute in aceasta vara au fost cumparate de parintii unor studenti sau viitori studenti la Facultatea de Drept si la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila. si lista nu este inchisa. inca patru potentiali cumparatori cu acest profil sunt in discutii pentru achizitionarea de apartamente cu doua camere.
Imobilul s-a finalizat la exterior si este in faza de finisare interioara a apartamenelor, fiind situat intr-o zona centrala, pe Calea Plevnei, langa cele doua unitati de invatamant superior.

Va amintiti din studentie la cate cursuri ati intarziat sau de cate ori ati ajuns pe la mijlocul primei ore, astfel incat nu ati mai avut curajul sa intrati? Ei bine, parintii unor studenti sau viitori studenti vor sa se asigure ca acest lucru nu li se va intampla copiilor lor si aleg apartamente situate la doi pasi de facultatile unde invata.

„Proiectul APARTAMENTE RaDaCINI se preteaza foarte bine unei investitii imobiliare pentru propriul copil: un amplasament central, care isi va pastra valoarea in timp, foarte aproape de cele doua facultati. Parintii au cumparat locuinte cu doua camere, la cheie, avand un buget mediu de circa 60.000 euro”, afirma Alexandru Petrescu, director general la ESOP Consulting, firma care se ocupa de vanzarea apartamentelor. Cu acesti bani parintii au cumparat fie un pachet realizat din apartamentul cel mai ieftin din oferta si un loc de parcare, fie un apartament cu o suprafata mai mare.

O parte din cumparatori au avut la dispozitie cash, iar o parte au apelat la credite ipotecare. Rata lunara calculata de banca pentru achizitia unui apartament pentru tineri in APARTAMENTE Radacini a fost cuprinsa intre 180 si 300 euro, in functie de avansul pregatit de parinti si de perioada de rambursare.

„De un an si jumatate cautam un apartament pentru copil, criteriile principale fiind sa fie constructie noua si sa fie in centru, aproape de Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila. Dupa prima vizionare a complexului APARTAMENTE Radacini am si dat avansul, iar maine semnam contractul de vanzare-cumparare”, spune medicul A.G. din Oltenita.

Parintii cumpara apartamentele, dar acestea vor fi locuite de copii. Beneficiarii si potentialii beneficiari ai apartamentelor sunt studenti ai celor doua facultati, de la boboci, pana la masteranzi. Mai mult

chiar, doi dintre acestia sunt doar aspiranti la viata de student, fiind elevi in anii terminali de liceu, Universitatea de Medicina Carol Davila  fiind prima pe lista lor de optiuni pentru continuarea studiilor.

De ce parintii studentilor sau viitorilor studenti au ales APARTAMENTE RaDaCINI
1. Amplasamentul central, langa doua institutii de stat de prestigiu din Romania, Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si Universitatea de Medicina si de Farmacie Carol Davila
2. Beneficiaza de paza permanenta, accesul persoanelor straine din ansamblu fiind controlat
3.  Este aproape de Gara de Nord (cand vin in Bucuresti, parintii pot ajunge pe jos la apartamentul copilului) si de alte mijloace de transport in comun
4. Este situat la mica distanta de teatre, muzee, biblioteci si alte institutii culturale
5. Locuinta noua este o buna investitie pentru viitorul copilului, cu un raport foarte bun intre pret si calitate a constructiei si a amplasamentului. Pretul de 53.000, inclusiv TVA, este cel mai mic de pe piata locuintelor noi din zona centrala a Capitalei. Un plasament imobiliar intr-un apartament de doua camere din complexul APARTAMENTE RaDaCINI este cel mai sigur de pe piata, asigurand si un randament de 7% pe an, cu 60% mai mare decat cel al depozitelor in valuta de la aceasta data.  

Despre APARTAMENTE Radacini
Este un proiect cochet, cu doar 69 locuinte, cu doua si trei camere si cu 70 locuri de parcare. Preturile apartamentelor sunt cuprinse intre  53.000 euro, inclusiv TVA si 265.000 euro, inclusiv TVA, pentru apartamentele tip penthouse.
Imobilul este eficient din punct de vedere termic, fiind realizat din caramida Porotherm, cu izolatie exterioara din polistiren de 10 cm si ferestre cu geamuri tip termopan (cinci camere in sistem Low-e). Fiecare apartament este prevazut cu centrala termica individuala Buderus.

Ansamblul va fi prezentat si la editia de toamna a TNI (Targului National Imobiliar), ce va avea loc intre 28 si 30 septembrie, la Casa Poporului, sala Unirea.

DESPRE ESOP Consulting
ESOP este unul dintre principalii consultanti imobiliari ce lucreaza de 10 ani in piata birourilor. ESOP este lider pe segmentul inchirierilor de birouri catre companii medii, oferind solutii atat start-up-urilor romanesti, cat si reprezentantelor straine care deschid filiale in Romania, dar si companiilor medii si mari care se afla in expansiune sau doresc o optimizarea a costurilor cu chiria. ESOP Consulting ofera de asemenea servicii de marketing imobiliar si gestionare a procesului de vanzari de locuinte pentru dezvoltatorii din Bucuresti, beneficiind de o echipa cu experienta pe piata rezidentiala pe timp de criza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here