ANFP in dialog cu societatea civila

0
828

In scopul cresterii gradului de transparenta a activitatii institutionale, Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) a organizat in data de 25.01.2012 masa rotunda cu tema: ANFP si societatea civila impreuna pentru o administratie publica performanta. La eveniment au participat reprezentanti ai ANFP si ai organizatiilor nonguvernamentale.

In cadrul mesei rotunde au fost prezentate elemente inovatoare introduse in activitatea ANFP, in vederea realizarii unui management performant al functiei publice si al functionarilor publici. Astfel, dintre temele abordate pe parcursul intalnirii enumeram:
prezentarea sistemului de gestionare electronica a structurilor institutiilor publice
prezentarea sistemului de gestionare a concursurilor: extragerea subiectelor pentru proba scrisa a concursurilor
modulul de comunicare electronica inter-institutionala
gestionarea corpului de rezerva al functionarilor publici.
Totodata, a fost subliniata unicitatea si importanta sistemului informational integrat de management al functiilor publice si al functionarilor publici la nivel national.
Participarea activa, interesul si aprecierile formulate de reprezentantii organizatiilor nonguvernamentale au adus un plus de coeziune evenimentului, demonstrind preocuparea generala pentru bunul mers al administratiei romanesti.

Directia Comunicare si Relatii Internationale
[email protected]
Tel./fax: 0374 11 28 32

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here