Andreea Comsa, Premier Estate: Preturile la apartamente nu vor mai scadea

0
1530
apartamente-vanzare

Preturile la apartamente nu vor mai scadea in perioada urmatoare, in conditiile in care pe zona de low cost ele sunt deja foarte mici si dezvoltatorii au facut de multe ori rabat la calitate, iar pe zona de middle si high exista cerere, este de parere Andreea Comsa, Managing Director Premier Estate

”Nu putem compara situatia de acum cu cea din 2008. Atunci aveam o piata speculativa, au urmat multe insolvente, era alta situatie, de aceea erau preturile asa mari. Acum nu mai e asa, apartamentele de 150.000 euro isi vor gasi clienti”, spune Comsa, citata de Mediafax.

Pe de alta parte, ea spune ca cererea pe rezidential nu e neaparat sanatoasa daca piata depinde de Prima Casa, un program care ar putea sa dispara la un moment dat.

”Daca programul dispare ramanem cu creditele imobiliare clasice, impactate de legea darii in plata. Pana la urma de ce e nevoie de Prima Casa, de un program garantat de stat, de ce nu e lasata creditarea clasica, cu niste oferte avantajoase?”, se intreaba Andreea Comsa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here