AMCOR organizează o nouă sesiune de certificare internațională CMC pentru consultanții în management

0
1844

 

AMCOR (Asociația Consultanților în Management din România) organizează pe data de 18 noiembrie 2020, o nouă sesiune de certificare și recertificare internațională CMC.

La această sesiune vor putea participa toți consultanții în management care îndeplinesc condițiile de certificare impuse de ICMCI (The International Council of Management Consulting Institutes).

Având în vedere contextul epidemiologic cu care ne confruntăm, sesiunea CMC se va desfășura online prin Skype.

Ce reprezintă CMC (Certified Management Consultant)?

Standardul CMC, dezvoltat și promovat de-a lungul a 30 de ani de către Consiliul Internațional al Institutelor de Consultantă în Management (ICMCI), le oferă – celor care îi depășesc exigențele – titlul de Certified Management Consultant, recunoscut internațional în peste 45 de țări. CMC este singura certificare disponibilă pentru consultanții în management, o garanție a profesionalismului și eticii profesionale a celui care deține această certificare.

Categoriile certificării CMC sunt conform statutului AMCOR următoarele:

CMC – titlu care se acordă consultanților în management activi (care profesează și îndeplinesc condițiile din procedură).

CMC Professional Leader – titlu care se acordă consultanților în management care nu mai profesează la data acordării (ex. retragere din activitate, funcționar public etc.), dar care au avut o contribuție deosebită la dezvoltarea profesiei de consultant în management.

Care sunt pașii pentru obținerea certificării?

30 septembrie 2020 – PROCEDURA DE PRECALIFICARE*(*numai pentru consultanții care participă prima oară la o sesiune CMC) – presupune trimiterea unui CV și a unei sinteze (cca. o pagină A4) a 3 proiecte relevante (în care consultantul a fost direct implicat).

26 octombrie 2020 – TRANSMITEREA DOSARULUI pentru certificare/recertificare CMC în format electronic (salvat ca pdf., semnat și ștampilat). Dosarul va fi elaborat în conformitate cu procedura CMC disponibilă online la https://amcor.ro/servicii/ la secțiunea Certificare Internațională CMC.

18 noiembrie 2020 – INTERVIUL cu comisia CMC se va desfășura pe Skype.

Dosarul se va elabora în limba engleză. Susținerea interviului se va face în limba română, cu excepția cazurilor în care din comisie fac parte reprezentanți ai ICMCI. Diploma CMC este valabilă 3 ani și poate fi reînnoită prin participarea la sesiunile de recertificare CMC organizate de AMCOR.

La cerere, AMCOR poate aloca fiecărui candidat CMC care participă pentru prima oară la sesiune un tutore (din rândul consultanților CMC deja certificați) care să îl îndrume pe candidat în elaborarea dosarului CMC fără costuri suplimentare. 

Taxele de participare la sesiune sunt:

300 euro – pentru certificare (în cazul consultanților care participă pentru prima oară la sesiune)
200 euro – pentru recertificare (în cazul consultanților care își reînnoiesc certificarea CMC)

Pentru orice alte informații vă rugăm să accesați website-ul AMCOR sau să ne contactați pe adresa de e-mail [email protected].

 

Echipa AMCOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here