AMCOR – de 20 de ani pe piata de consultanta in management

0
884

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, a celebrat cei 20 de ani de activitate prin organizarea conferintei Consultant in Romania,  si lansarea cartii cu acelasi nume.  Evenimentul a avut loc joi, 11 noiembrie, fiind organizat in parteneriat cu programul de sprijinire a consultantei in afaceri BAS Romania.

Conferinta a reunit peste 120 de consultanti romani, atat din randul firmelor de consultanta membre, cat si din randul firmelor de consultanta nemembre AMCOR. Mai mult, evenimentul a reprezentat o ocazie de a marca si implicarea BAS Romania in cofinantarea a peste 200 de proiecte de consultanta.

Sub intrebarea umbrela Ce schimbam la piata romaneasca de consultanta in management si care este rolul AMCOR?, participantii la eveniment au discutat despre asteptarile de la AMCOR in relatia cu firmele de consultanta, beneficiarii de servicii de consultanta, in relatia cu alte organizatii (publice sau private), precum si despre necesitatile de schimbare in ceea ce priveste organizarea firmelor romanesti de consultanta si clientii din sectorul public si privat.

In cadrul conferintei a fost lansata prima carte scrisa in intregime de consultanti romani: Consultant in Romania. Profesia si piata de consultanta in management din Romania. Bune practici in consultanta in management. Cartea prezinta experienta a 12 practicieni proveniti din firme de top de pe piata romaneasca de consultanta in management, iar prin subiectele abordate se construieste o imagine detaliata a acestui domeniu.

Prezentarile sustinute in cadrul conferintei sunt disponibile pe site-ul AMCOR, www.amcor.ro, sectiunea Noutati.

Despre  AMCOR

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, este organizatia nationala profesionala a firmelor si specialistilor din domeniul consultantei si trainingului in management. AMCOR reuneste astazi peste 80 de companii de consultanta si training in management, incluzand liderii pietei romanesti in aceste sectoare.

Asociatia este membru in structurile europene si globale ale profesiei, si anume, FEACO, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta, si ICMCI, Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management. La nivel national, AMCOR reprezinta organismul de reglementare a profesiei de consultant in management, Asociatia fiind membru al Uniunii Profesiilor Liberale din Romania, UPLR.

 

Despre BAS Romania
Programul de finantare a consultantei in afaceri (BAS) este administrat de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si implementat in 19 tari din Sud Estul Europei, Rusia, Asia Centrala si Caucazul de Sud.
in Romania, Programul BAS a fost infiintat in 2006, fiind finantat de Ministerul Federal de Finante al Austriei.

Scopul Programului este de a incuraja societatile private mici si mijlocii in utilizarea consultantei in afaceri si de a sublinia, in acelasi timp, importanta si beneficiile utilizarii serviciilor de consultanta pentru cresterea competitivitatii si dezvoltarea durabila a afacerilor in sectorul privat.
Pentru intrebari si informatii de presa va rugam contactati:

Raluca HaU, Manager AMCOR
Tel: +40 722.599.503
Email: [email protected]
www.amcor.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here