Ambient si Festivalul International de Teatru de la Sibiu: de 18 ani impreuna

0
912
teatru-sibiu-ambient

teatru-sibiu-ambientAmbient si Festivalul International de Teatru de la Sibiu (FITS) au pornit impreuna la drum acum 18 ani. Parteneriatul a fost facut posibil de grija pentru Sibiu, de traditii si de dorinta de a sustine valorile comunitatii.
Comunitatile din care Ambient si FITS fac parte sunt construite in jurul scopurilor comune,

prin valori care au puterea de a coagula aspiratii, prin grija fata de traditiile care alcatuiesc personalitatea locului. Promovarea acestora reprezinta gestul firesc al iesirii in intampinarea celuilalt, bucuria de a arata si altora valorile pe care le avem in comun.
Ca partener principal al Festivalului International de Teatru de la Sibiu, Ambient a continuat sa se dedice cresterii acestui eveniment emblemetic pentru spatiul cultural romanesc. Compania Ambient a sprijinit cu bucurie creativitatea, imaginatia si seriozitatea depuse in efortul de configurare a celor mai valoroase amprente culturale. Ambient a simtit, si-a dorit si a stiut sa contribuie la consolidarea efortului de perpetuare a traditiei culturale. Totul in folosul comunitatii, casa in care cu totii traiesc. „Am stiut, inca de la inceput, ca Ambient poate si trebuie sa sustina Festivalul International de Teatru de la Sibiu. Am inteles ca a fi impreuna reprezinta premisa fundamentala pentru buna dezvoltare a unei comunitati. Parteneriatul dintre Ambient si Festivalul International de Teatru de la Sibiu a atins varsta majoratului si semnifica faptul ca valorile pe care le sustinem impreuna au avut puterea de a modela comunitatea din care facem parte. Ambient a implinit 18 ani alaturi de acest prestigios
festival de teatru. Am crescut impreuna, pornind de la pretuirea neconditionata a valorilor comune. Suntem, de aceea, mandri si bucurosi ca putem sustine in acest demers Primaria Sibiului”, a declarat Ioan Ciolan, Director General Ambient.
„Conceptul de responsabilitate sociala este tot mai des inclus in strategiile companiilor, in ultima perioada. Pentru Ambient insa, acest concept s-a transformat deja intr-o traditie pentru ca, de 18 ani, se implica in comunitatea in care s-a dezvoltat si participa activ in proiecte importante pentru sibieni. Pe langa sprijinul acordat Festivalului International de Teatru, Ambient a fost alaturi de Sibiu si in anul 2007, atunci cand orasul a purtat titulatura de Capitala Culturala Europeana. Le multumesc partenerilor nostri de la Ambient si sunt convins ca acest parteneriat pe care firma il are cu comunitatea va continua cu noi proiecte”, a declarat Klaus Iohannis, primarul Sibiului.
„In cei optsprezece ani de existenta, Festivalul International de Teatru de la Sibiu si-a construit o tinerete matura. inconjurat de tranzitii si de crize, festivalul a generat in timp frumusete si speranta, a dezvoltat o platforma de dialog. Iar, Sibiul este locul in care se impun sau se descopera valori, este locul ce naste proiecte. Suntem bucurosi sa avem in aceste momente speciale sprijinul unui partener de incredere ca Ambient, alaturi de care construim proiecte pentru comunitate”, a declarat Constantin Chiriac, Directorul Festivalului International de Teatru de la Sibiu.
Festivalul International de Teatru de la Sibiu reprezinta cel mai important eveniment de CSR pentru Ambient si pentru partenerii sai. La acest parteneriat s-au alaturat Ambient branduri de renume in domeniul constructiilor, finisajelor si in alte domenii conexe: Garanti Bank, Ceresit, Cesarom, Macon, Rigips, Wienerberger, Caparol, Bel Profile, Ax Perpetuum, Tondach, Viesmann, Franke. FITS 2011 ofera 350 de spectacole in cele mai diverse locatii, cu sold-out din prima zi de vanzare a biletelor, participanti din 70 de tari, 70.000 de spectatori. in acest
moment, festivalul este considerat ca fiind pe locul intai in evenimentele de gen din Europa, detinand, pe plan mondial, locul al treilea.

Despre Ambient
Ambient este o companie al carei capital este integral romanesc si a carei principala activitate este comercializarea materialelor de constructii, finisaje si amenajari interioare. infiintat in 1993, Ambient a inaugurat primul DIY din Romania, in aprilie 2002, la Sibiu. Ambient acopera intreg centrul tarii cu o retea de 12 centre comerciale si 2 depozite logistice.
Pentru familiile care construiesc si renoveaza, ca si pentru companiile de constructii, Ambient este partenerul care se implica direct in solutionarea dificultatilor specifice proiectelor acestora. Mai multe detalii despre Ambient sunt disponibile la adresa www.ambient.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here