AMBERY HALL DESCHIDE UN CENTRU DE EVENIMENTE IN SWAN OFFICE & TECHNOLOGY PARK

0
909
Swan_resized

Swan_resizedBucuresti, 20 Iulie 2011 – Ambery Hall a inchiriat 500 mp in Swan Office & Technology Park (“SWAN”) si va opera in aceasta locatie un centru de conferinte si evenimente private. Decizia este unica si arata o tendinta noua pe piata de inchirieri spatii de birouri.

SWAN dispune de o flexibilitate foarte mare in amenajarea spatiilor de birouri, ceea ce a ajutat operatorul in alegerea unei cladiri de birouri pentru a deschide o noua sala de evenimente.
Ambery Hall furnizeaza o gama larga de servicii, de la organizarea de evenimente corporate, de business, seminarii, conferinte, pana in zona evenimentelor private si se va adresa atat clientilor externi cat si chiriasilor SWAN.
SWAN a primit recent distinctia “Cladirea Verde a Anului” din partea Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi, in cadrul celei de-a sasea editii a Galei Premiilor de Excelenta pentru Piata Imobiliara organizata de Europa Property. In calitate de chirias intr-o cladire “verde”, Ambery Hall va beneficia de multiplele avantaje ale proiectului, precum lumina naturala, spatii verzi, sisteme de refolosire a apei, caracteristici care conduc la eficientizarea utilizarii spatiului si la o economie semnificativa de costuri.
“Suntem incantati sa anuntam acest nou chrias in cadrul SWAN, mai ales prin prisma compatibilitatii serviciilor sale cu nevoile potentialilor chiriasi. Cresterea interesului pentru organizarea de conferinte, seminarii, intalniri, dar si intensificarea cererii pe segmentul de evenimente private sunt doua argumente pentru care aceasta miscare reprezinta un semnal pozitiv si pentru piata de inchirieri”, a afirmat Bogdan Voica, Direct Leasing Manager in cadrul Swan Office & Technology Park .
“Am ales sa deschidem un centru de evenimente in SWAN din cateva ratiuni clare, printre care apropierea de sediul nostru, situat tot in zona Pipera, dar si pentru specificatiile tehnice deosebite si ambianta placuta. Din punct de vedere calitativ, SWAN este una dintre cele mai bune cladiri din piata si ofera o atmosfera foarte placuta, cu o zona pietonala vasta, vegetatie, spatii verzi, ceea ce o face foarte atractiva si ca locatie pentru evenimente”, au spus reprezentantii Ambery Hall. “Am beneficiat si de faptul ca suntem printre primii chiriasi, ceea ce ne-a permis sa ne alegem spatiul cel mai potrivit pentru a combina cele doua ramuri ale activitatii noastre – evenimente corporate si private.”
SWAN dispune de o suprafata de peste 29.000 mp de spatiu comercial si de birouri. Proiectul a fost dezvoltat de Chayton Capital LLP, in urma unei investitii care a depasit 50 milioane Eur.
Agentii de inchiriere ai proiectului sunt companiile Colliers International si Jones Lang LaSalle.

Pentru mai multe informatii va rugam contactati:
Andreea Paun
Marketing Coordinator

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here